Názory na půdorys bungalovu tvaru L

Zdravím, zajímaly by mě Vaše názory na tento půdorys, zatím jsme ve fázi projektu... Moc díky :).
Odpovědět
Za me by to byl temer idealni pudorys i pro nasi rodinu. Je to logicke, uloznych prostor je dostatek... Libi se mi vchod na terasu z casti kuchyne (to dava smysl, kdyz tam ponesu jidlo, kafe, ...). Skoda jen, ze to je na severovychod, my mame jihovychod a alespon v zime jsme trochu na slunci (jih nebo zapad bych nechtela). Ta skryta spiz je vtipna, ta me bavi. Jeste mi prijde pracovni plocha v kuchyni mala, ja ji mam dlouhou 2,8 m (plus indukce a drez) a nekdy se ani tak nevejdeme :) V lete budou pokojicky z JZ strany hrozne pretopene :( A ten prechod z denni do nocni casti pres zadveri bude asi trochu problem (chlad, spinava zona). Jinak pekne.
Odpovědět
Za mě naprosto skvělý, vymakaný půdorys.
Odpovědět
@hii pudorys hezky, taky se mi libi. ale prijde mi fakt spatna orientace ke svetovym stranam. V destkych pokojich bude v lete vedro a obyvak zase naopak chladny a tmavy - bude tam sero cele odpoledne. Ja bych to zrcadlove otocil podle svisle osy.
Odpovědět
Me se to moc líbí, je vidět, ze nad tím někdo přemýšlel. 👍
Odpovědět
@hii ja nadšení ostatních úplně nesdílím. Podle mého názoru je orientace některých pokojů nevhodná. Nejhorší je asi ložnice na jih. Dále by mi vadil přechod do klidové zóny přes zádveří. Je ale pravda, že si s tím někdo hodně vyhrál a některé veci jsou moc pěkně řešené...
Odpovědět
Zkoukla jsem nyni jen tabulku s mirami a udelala bych tyto zmeny vl.zkusenostmi podlozene: - ubrat metr z kazdeho decaku i z koupelny a tyto pridat do tm - je to jedna z nejprotezovanejsich mistnosti v domacnosti!
Odpovědět
@hii zavetri bude v praxi na co? Vsimla jsem si,ze do obyvakokuchyne je vstup tak,ze vsichni,vc.navstev musi projit kolem kuch.linky a vidi tak ze vseho nejdr.ten prov.bordel,cehoz ma byt navsteva usetrena. U nas se tedy vstupuje do obyvaku ,az za nim nasl.kuchlinka se zvysenym barem,aby pohledna na vypiplany obyvak z grafosklem nerusil pohled na hrnce ;-)
Odpovědět
@hii To se dost povedlo :-) Ale určitě jsi to sem nedala proto, abychom to chválili, takže vždy se něco najde :-D : Kuchyň mi připomíná bufet s výdejní linkou a hospodským stolem. Je to příliš masivní. Přes 100 cm široký ostrůvek normální člověk s běžnýma rukama nedosáhne. A ten stůl je v prostoru strašně robustní. Mimochodem má zasunuté židle, v provozu se budou židle odsouvat až k pultu, ta komunikace nebudě řádně průchozí. Já bych si s tím ještě pohrál... V TM bych nechtěl měnit ani těsnění u kohoutu, je hodně stísněná, o tom bych také ještě přemýšlel
Odpovědět
Všem moc děkuji za názory, s mnoha s nimi souhlasím a vše ještě řádně promyslíme. Díky!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@hii Dobrý den, mohu se zeptat zda-li jste si tento návrh vybrala? Nebo jste nakonec něco měnila? Děkuji za odpověď.
Odpovědět
máme možná trošku podobný půdorys i orientaci na světové strany, ale máme přehozenou spací zónu s obytnou, tam kde máte pokoje máme kuchyňo obýváko jídelnu a tam kde vy máte tohle, tam máme pokoje.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?