Názory na projekt domu od firmy Euroline

Prosím o zhodnocení tohoto typového projektu od firmy euroline viz http://www.euroline.cz/cz/projekty/ro... http://www.euroline.cz/cz/projekty/ro... Jsou tam některé věci, které vám vadí? Nelíbí se? díky za tipy
Odpovědět
Myslím, že je super!! Pokud chcete patrový domek, šla bych do něj :-) hlavně se mi hrozně líbí pokoj s koupelnou nad garáží :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@girl86clarres Osobně se mi zdá pokojů (ložnic) až moc, jedině že by jeden byl pracovna...a chybí mi technická místnost na smetáky, košťata, případně na pračku a sušičku...do dolní koupelky by chodily návštěvy, tam se to dát nedá, do ložnicové koupelny taky ne, a asi ani do té největší...i spíž by mohla být větší. Ten výkus v ložnici nad garáží bych asi řešila nějakou příčkou a tam šatnu. Osobně bych asi také nechtěla děcáky s balkonem, jedině snad už pro velké děti. Záleží také čím budete vytápět, kde bude kotel? Celkově to špatné není, ale určitě se dá ještě vymyslet lépe ;-)
Odpovědět
@girl86clarres chybi me tam technicka mistnost, pak koupelny a kuchyne.... vlastne budes trubky tahat po celem baraku, jendou koupelna v pravo, podruhe vepredu, kuchyne vlevo...a neni tam zadna satna, nepocitamli tu chodbu ke garazi. A balkony bych taky zrusila. Za me osobne nejlepe jit do individualniho projektu. Typovky nebyvaji kdo vi jak suprove resene, neberou vubec v potaz dispozice pozemku a ve finale mohou stat stejne jako individualni projekt.
Odpovědět
Profilova fotka
dle mého zbytečný 3 koupelny, dole chodit do koupelny přes studenou chodbu - také nic moc. rozvody budou po c elém domě....špatné uspořádání. Chybí určitě technická místnost.....
Odpovědět
Zbláznila bych se ze tří koupelen, nechtěla bych je mít ani mýt ;-) Také mi tady hodně chybí nějaká technická místnost v přízemí, udělala bych ji asi z té místnosti (11,1 m2). Osobně preferuji variantu, kdy si člověk vizuálně vybere nějaký typový projekt a udělá si v něm změny dle svých požadavků. :-)
Odpovědět
@girl86clarres Dole bych místo koupelny dala technickou místnost a nahoře v ložnici koupelna může být a nemusí.;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?