Nějaké připomínky k projektu bungalovu

Prosím nějaké nápady nebo připomínky.
Odpovědět
@vahur - Pozor na rozmery dveri - stavebny otvor pre dvere je cca +10cm. (pokoj 3x4 bude mat vchod dost na tesno). Dvere do samostatneho wc 60 je dost malo. Dal by som 70. - Vzhladom k tomu, ze bude len jedna kupelna, pridal by som samostatne wc niekde v dome. Na wc do zadveria nikto moc chodit nebude - zima, spina. - Neviem aky zdroj vykurovania budes mat, ale pozor na pripadny hluk, ktory moze vznikat v technickej miestnosti a jeho prenasanie cez steny do pokoja a obyvaku. Inak mi to pride celkom fajn :) Nie je vela nevyuziteho miesta.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ještě nějaké návrhy či připomínka? díky moc:-)
Odpovědět
wc bych v zádveří nechala, ale dala bych ho na druhou sranu od špajzky, do šatny bch udělala vchod z chodby. Když máte tech.m. takto, nebudete mít, v obýváku krb s přikládáním z tech.m.?
Odpovědět
Na druhé straně je v plánu bojler s kotlem:-) a ta špajzka bude asi zrušena a zbude tam velký výklenek. V obýváku jsou zase v plánu kamna a dřevo tam mi nevadí.
Odpovědět
Pokusila bych se redukovat délku chodby do L-ka a technickou místnost umístit blíže koupelně a kuchyni.
Odpovědět
technická je umístěna vedle koupelky kde je v plánu kotel a bojler, jestli to bylo myšleno kvůli kratším rozvodům vody:-)
Odpovědět
Takhle to bude asi vypadat :-) snad to bude dostačující.
Odpovědět
Profilova fotka
Záchod bych dala do míst, kde je zabudován sprchový kout. Ten bych dala do míst, kde je technická. Ta minitechnická mi připadá zbytečná, když tam už jednu uprostřed máte. Místo, kde je teď záchod bych využila na spíž. Jinak fajn rozvržení, jen chybí rozměry (ty by mě celkem zajímaly) Nejsou pokoje moc malé?
Odpovědět
Profilova fotka
Zvážila bych uzavření obýváku od chodby. Jinak se mi to líbí moc, oddělení TM s kotly té druhé, kde je zřejmě pračka a spol.? Všechno bych nechala, jak je.
Odpovědět
Tady to posílám z rozměry, snad pokoje min. 12 m2 budou dostačující:-) V technické vedle koupelny je bojler a kotel + se vleze třeba kýbl a koště nebo i ten balík vody či mléka:-) v té uprostřed bude pračka, nějaký regál a dál ještě nevím co, ale určo se ještě něco najde. Uzavření obýváku od chodby zatím neplánuji, počítám s tím že když se bude topit v krb. kamnech tak se nějaký teplo dostane přes chodbu do pokojů, no uvidíme....
Odpovědět
Budou rozměry pokojů dostačující? Začíná se kreslit projekt tak abych věděl jestli něco změnit nebo na co třeba nezapomenout.
Odpovědět
My stavime podobny bungalov od veritasstavby.cz typ Margo s garazi a vypadaji pokoje dostatecne velke
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?