NOVA 101 - máte někdo pouze se střešními okny bez těch vikýřů?

Profilova fotka
Dobrý večer, zalíbil se nám projekt od RD Rýmařov NOVA 101, ale protože nejsme fandové těch vykýřových oken, zajímalo vy nás, zda pouze střešní poskytují dostatek světla? moc děkuji
Odpovědět
Myslím, že na obchodním zastoupení v Mladé Boleslavi ji mají postavenou, tak tam je možné ji vidět. My máme Novu s vikýři a když si představím, že by tam nebyly, tak se ty místnosti hodně zmenší. Problém se světlem myslím moc nebude.
Odpovědět
Dobrý den, bydleli jsme na půdním bytě,kde jsme měli jen střešní okna a pouze vikýř v obývacím pokoji. Ano, vikýř zvětší prostor, ale střešní okna poskytnou dostatek světla. :-)
Odpovědět
Se svetlem problem nebude, ale ubere vam to hrozne mista- puvodne jsme to taky tak chteli...
Odpovědět
Profilova fotka
Připojuji se k ostatním, světlo bude ok, ale místa bude opravdu málo, šikmina zabírá dost místa. Doporučuji také si dát okna půlená, vypadá to rozhodně lépe a i se s nimi lépe manipuluje;-) http://www.modrastrecha.cz/blog/jahoo...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
V obchodním centru Mladá Boleslav to tak opravdu je. Nicméně to není příliš vhodné řešení :( zbytečně si uberete místo. Jak jste to nakonec vyřešili?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
střešní okna poskytnou určitě víc světla než vikýř, ale v tomhle případě je ten vikýř hodně velký a šlo by to na úkor prostoru.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?