Novostavba projekt - vaše názory

Ahoj, jsem úplný nováček co se týče koupě domečku, ale s manželem se nám líbí tahle nevostavba. Co na ni říkáte?
Odpovědět
@saurauia Je to celé dost malé, my bychom se nevešli :-D , žádné úložné prostory, kam dáte kola, bazen, brusle, sezonní věci....kde je bojler, technická místnost...?
Odpovědět
@bamak zatím bydlíme v paneláku, takže všechno bude větší a bude víc úložných prostor:-), Sezónní věci jsme si říkali dát na půdu a na kola a zahradní věci koupit zahradní domeček. Teplá voda a vůbec vytápění je řešeno plynovým kotlem/karmou, který je umístěn v koupelně.
Odpovědět
@saurauia Tak už jen slušná cena a stěhování :-)
Odpovědět
Profilova fotka
myslím, že ložnice musí mít minimálně 12m2. My tedy bydlíme ve starém, kde máme ložnici 10m2 a je to na hranici únosnosti (a to máme vysoké stropy)
Odpovědět
Profilova fotka
ano pokojíky jsou jako v paneláku, moc malé.
Odpovědět
docela přijatelné, hodně záleží na tom, jak se poperete s vybavením. Ale klidně bych do toho šla. Stejně budete mít nějaký přístřešek pro auto počítám, takže můžete udělat v zadní části sklad na zahradní nářadí a podobné věci. Jen to zádveří se mi zdá trochu malé.
Odpovědět
Holky moc díky:-). Vybavení byl oříšek i v bytě. Jsme zatím 3, ale plánujeme ještě jedno dítě, tak chceme do většího. Jediný co mě bude mrzet, že bych neměla je dílna. Udělala jsem si šicí dílnu v komoře o 4m2, tak ta mě bude chybět.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?