Obývák s kuchyní - jak vyřešit uspořádání?

Ahoj všem. Protože jsme ve fázi finálního uspořádání obýváku s kuchyní, řešíme nyní uspořádání kvůli vodě a elektřiny. No, musím říci, že trochu tápeme. Přiložil jsem náhled, jak bych si to představoval. Ještě je varianta umístit akvárium na zeď místo TV a TV umístit na zeď naproti HS portálu. Nevím ale, jak to bude pocitově sedět zády k oknu. Ono, výhled tam bude max. na terasu a zahrádku. Dále tam je soused a vzrostlé stromy. Žádná hitparáda :) Jestli tady je někdo s cítěním co se týče uspořádání interiéru, prosím o radu :) Já už nevím a docela mě to tlačí :)
Odpovědět
S umistenim akvaria jsme s designerkou bojovali velice dlouho, zkouseli jsme ho dat snad vsude, vcetne prostoru, navic omezeni pravidly feng shui. Technologie budeme tahat stropem. Nakonec jsme ho navrhli ke zdi mezi sedacku a TV, naproti neho mame tez okna. Zkouseli jste i to L preklopit a akvarium dat tam, kde je ted kratsi cast sedacky?
Odpovědět
@makymj Musím říci, že jsme si včera večer s tou myšlenkou taky pohrávali a nevypadá to vůbec zle :)
Odpovědět
Na akvárko musí být vidět, však tam bývá lepší program než v TV ;-) . Takže u nás má místo vedle TV. Dal bych ho zrcadlově, tak jak to máme my (viz foto). V domě ho tam budeme mít pravděpodobně také, pokud nebude větší na stěně mezi okny a pak by to bylo něco v tomto duchu https://rybicky.net/fotogalerie.php?s... .
Odpovědět
@davex My s nim opravdu sachovali 3 mesice sem a tam. Menili tvar, rozmery, vse. Uz jsem jednu dobu byla rozhodla, ze ho tam proste nechci, protoze se nikam nehodi. Nikdy bych neverila, jak je tezke umistit nekam akvarium, aby tam nebylo jen jako skrin na vyplneni mista a nepusobilo ve smyslu "hmm, akvarko, jsem si ani nevsiml". Takto na nej vidime ze sedacky, z kuchyne, zvenku, z jidelniho stolu a je nedilnou soucasti interieru.
Odpovědět
@makymj Máš někde celkový pohled i na Vaši kuchyni?
Odpovědět
@davex Tech svetel bodovych tam tolik neni, to je jen kvuli nasviceni renderu :-)
Odpovědět
@davex Já bych dala aq do rohu vedte TV a tu posunula víc ke dveřím. Takto na něj ze sedačky vůbec neuvidíte. Mohlo by být i u zdi kolmo k TV, když posunete sedačku kousek dozadu k jídelnímu stolu. My to budeme mít takto:
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?