Patrový dům 4 + kk (1 pokoj dole, 2 nahoře)

Ahoj, má prosím někdo zkušnosti s patrovým domem 4 + kk, kdy jsou v patře pouze 2 pokoje? Jsme 4 členná rodina, děti od sebe 3 roky. Jak se vám v tom žije? Pozitiva/negativa? Děti jsou jen nahoře v obou pokojích nebo jen v 1, rodiče dole? Máte nahoře i dole koupelnu? Díky 🙂
Odpovědět
Zkušenost nemám, ale máme nahoře 3 pokoje a možnost dole udělat ještě 1. Plánujeme ho udělat až budou děti v pubertě/dospělé, abychom měli my i oni klid. Koupelnu bych udělala na obou patrech. Teď bych to tak nechtěla, dokud jsou děti malé a chodí za námi/já za nimi uprostřed noci i několikrát.
Odpovědět
@wazza ahoj, máme takto postaveno, sice trochu větší, dole obyvak s kuchyní, wc, koupelna, TM, ložnice a pracovna, která slouží jako dětský pokoj teď. V patře je koupelna, šatna a 2 pokoje (teď 1, ale pak se přepaží). Vycházel jsem ze svého dětství, když jsme se s bráchou okolo 6-8 let stěhovali do podkroví a byla to paráda, jen chyběla koupelna. V pubertě a dál úplně super 😎 Z pohledu rodiče zatím nemohu posoudit, dcera je malá.
Odpovědět
@wazza Dole máme 2+1, nahoře je 3+1. Děti 12 a 11 jsou nahoře, my dole a je to super. Koupelna je i nahoře a tam se vešlo i samostatné WC, dole je jen v koupelně.
Odpovědět
Máme ložnici dole a nahoře 3 dětské pokoje, koupelnu, WC, šatnu. Děti 8, 10 a 13 let a super, nahoře mají své království a my dole klid. Stěhovali jsme se ale už s většími dětmi, nejmladší měla 6 let. U menších bych volila ze začátku ložnici nahoře.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?