Poraďte dřevostavbu 90m2 do 1,7 mil

Zdravím znalce trhu,rád bych pořídil patrovou levnou dřevostavbu,alespoň 90 m2,ale víc než 1,7-1,8 (finálně ) nemůžu dát. Nemáte nějaký tip?Nebo si to nechat někde nakreslit a obeslat firmy? Jde mi o to,že kromě Chica (je z betonu,já vím) a Retailu jsem žádnou konkrétní nabídku nenašel. děkuju všem :-)
Odpovědět
@ondrej190 largo od Rýmařova?
Odpovědět
Díky,kdyby to bylo patrový a ještě obytná plocha větší. Obávám se,že takových moc není. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
koukni na Ovelos, ale s nima opatrně dobrý st. dozor je podmínka (já snima stavěla koukni do alba)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@ondrej190 ono je to těžké - 1,7 milionu je fakt málo na stavbu na klíč. Pak jen stavět dodavatelsky, to se dá ušetřit tak 1/3 rozpočtu.
Odpovědět
veritasstavby koukni tam
Odpovědět
supr jdu koukat když vás napadne někdo další,šup sem s ním :-)
Odpovědět
Koukni na zelenedomky.cz my s nimi začínáme. Tak snad to dobře dopadne ...
Odpovědět
@kukiss Můžu se zeptat, jestli jste si brali hypotéku přes ně? Hodně jsme o nich uvažovali, ale to financování přes advokátní úschovu nás odradilo.. :-(
Odpovědět
Ne, přes ně jsme hypotéku nebrali. Tu jsme převedli z domu, který jsme rekonstruovali a prodali (ne za účelem výdělku). Jinak, nemohli jsme moc vymýšlet skrz daný rozpočet do 1,9 mil. Kč + pozemek 440 tis. Kč. Měli jsme favorita http://www.haas-fertigbau.cz/katalog-... dobrá německá kvalita, ale cena nebyla pro nás dostupná. takže jsme museli ubrat od nároků. Jinak možná se ptáš, proč jsme nestavili svépomocí. Máme 3 děti, vytížení v zaměstnání a nedostatek přátel. Suma sumárum nejvhodnější východisko stavba na klíč, další výdaje navíc podnájem.
Odpovědět
@kukiss Tak to se vůbec neptám. Teď taky budeme stavět - děti jen 2, ale naprosto si nedokážu při našem vytížení představit, že bychom stavěli svépomocí. Kolečko Haas-Fertigbau - Atrium - RDR máme taky za sebou, taky jsme ztroskotali na ceně. Kvůli ceně nakonec bude zděný dům na klíč. Zelených domků jsme se prostě báli. Jinak jejich domy vypadají skvěla a přeju, ať jste spokojení.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
http://www.dumrazdva.cz/clanek_cz/171...
Odpovědět
Článek se načítá
@slabici Řekl bych, že už asi mají postaveno. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No jo, asi jo ;-) ;-) By mě zajímalo, co
Odpovědět
Klidne vam to reknu,nesehnali jsme slusny pozemek , tak jsme skoncili v byte. Pozemky i pul hodiny jizdy od Prahy na vesnici,ale na vlaku,proste nejsou pod milion,jak se zdalo,ale spis stoji dva.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my zrovna pozemek půl hodiny jízdy vlakem od Prahy kupujeme, jsme těsně pod 1 mil. ;-) Rozpočet máme celkem cca 3,2 mil., tak snad se vejdeme.
Odpovědět
Tak to prozradte ;-) ja uz vam ho nevyfouknu. Ale preju vam to,my chteli do urcityho smeru,kvuli praci manzelky , ale verim ,ze treba na sever,smer Kralupy,ev. treba smer Melnik nebo Kladno to je levnejsi. Ale tam holt manzelka nepracuje :-)
Odpovědět
@asen ahoj. taky chci stavet dum. potrebuju bungalov na klic 3+1 cca 80 m2 cena max 1 800 000,- i s DPH a základovou deskou. Můžu vědět u koho budete stavět?
Odpovědět
@jjurasek Stavěli jsme na klíč s AP Stavby Opočno - lokální firma. Máme postaveno,cca měsíc bydlíme. Na stránkách mají typizované svoje projekty včetně cen, tak kdyžtak mrkněte.
Odpovědět
Profilova fotka
@jjurasek jestli chceš, podívej se ke mě do alba. Máme domek, dřevostavbu cca 91 m2 a do tebou uvedené ceny jsem se vešli...
Odpovědět
Profilova fotka
@ondrej190 Východ od Prahy, kousek od Sadské
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?