Poraďte projektanta/architekta Turnov, Liberec, Mladá Boleslav a okolí

Prosím poraďte mi spolehlivého a ne předraženého projektanta nebo architekta pro stavbu rodinného domu z Turnova, Liberce nebo Mladé Boleslavi, příp. okolních měst. Nejlépe pokud s ním máte osobní zkušenost a už jste podle jeho projektu postavili a vše bylo v pořádku. Moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@sahicas No, já jsem z Turnova a mám zkušenost s projektantem p.Hobelantem z firmy F+H PROJEKCE z Turnova, ale neprojektoval nám dům, ale dělal nám jen usazení domu a garáže na pozemek a kreslil doplňkové věci jako sítě, septik. Měli jsme typový projekt, ale i přesto se zajel podívat i na pozemek a nakreslil nám i různé varianty jak dům usadit nejlépe vůči světovým stranám. Jinak jednání s ním v pořádku, ale neprojektoval nám dům, takže v tom neporadím.
Odpovědět
@magdina01 V každém případě děkuji. Ale sháním někoho, kdo má zkušenosti s kompletním projektem domu, vč. dokumentace pro stavební úřad, ideálně vč. prováděcí dokumentace a výkazu výměru. A samozřejmě mě zajímá cena. Můžu se ještě zeptat, od koho jste měli typový projekt a jak jste byli spokojeni?
Odpovědět
Profilova fotka
@sahicas jo jo, je mi jasný, že potřebujete reference na někoho, kdo projektoval dům komplet, on to určitě dělá taky, ale zkušenost nemám. My máme projekt od Euroline - bungalov 1175 a zrovna stavíme a projekt máme vč.prováděcí dokumentace a je opravdu hodně podrobný. Manžel je zedník, tak jsme si něco upravili podle sebe, ale jinak s projektem spokojenost. Nevím, jestli si pak budete úřady oběhávat sami co se týká povolení, mohu doporučit tady jednoho pána od Turnova, který nám vše vyřídil, dali jsme mu plnou moc a vše nám zařídil a cenově to bylo do 10 tisíc. Ale my jsme měli ještě povolení na septik a studnu, sjezd od domu, takže to bylo takové komplikovanější a toho papírování bylo fakt hafo, jsme rádi, že jsme to nemuseli oběhávat sami, protože bychom ani nevěděli kam všude jít.
Odpovědět
Profilova fotka
@magdina01 Prosím Vas,za kolik projektant udělal usazeni domu ,septik,sítě?Projekt domu máme. Děkuji za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
@kev za usazení domu jsme platili projektantovi 7500 Kč+geometrický plán 1500 Kč, dál nám dělal i nabídku na projekt na oplocení za 2500 kč a projekt na přípojku vody za 1500, ale nakonec to nebylo nutné, budeme mít studnu. Za projekt na septik jsme platili 3000 Kč, studnu 5000 kč a vyřízení povolení 8000Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuji moc za odpoved!!!!!!!! :-) ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Dobry den, je to jiz ponekud dlouha doba, presto zkusim... nemate prosim jeste kontakt na projektanta popripade i pana co vam vse vybehal? Dekuji moc
Odpovědět
@sahicas nám dělá projekt David Jiruš (sídlo má kousek od Poděbrad). Máme na něj kontakt od souseda, kterému také udělal projekt domku. Cena na dnešní poměry celkem přijatelná. Domek máme podle svých představ. Projekt byl rychle hotový a komunikace také skvělá. V ceně : - stavební část + řemesla - požární řešení - + analýza zdolávání požáru - PENB - projekt hromosvodu - statické posouzení Za nás zatím spokojenost.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?