Posouzení návrhu projektu

Prosím o připomínky k návrhu projektu Bungalovu. Okna nejsou zatím dořešena.
Odpovědět
Abych řekla pravdu přijde mi moc velký prostor pro technické zázemí a sociálky na úkor obytných místností. Dům velký, a nakonec zbyde obývák s kuchyní a jen dvě obytné místnosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě taky ne. Trochu bludiště. Ta chodba k terase úplně škoda. Raději bych ji dala k tomu pokoji. Dveře na WC by se tak daly dát ze zhora posunout příčka mezi pokoji a odstranil by se i vykus u šatny. Vchod do domu z terasy rovnou do toho kumbalu nebo co to je. ( neprectu to) Průchod kolem kuchyně by mě nevyhovoval, někomu nevadí, ale i tak mi přijde zoufale malá. Tedy prostor pro ni. Souhlas, že hlavně WC je veliké. Velká technická se hodí, to vidím u nás. Do koupelny se vám vejde ještě sauna. Za mě koupelna raději menší, není v ní taková zima. Možná s těmi úpravami, co jsem napsala by se dalo něco vymyslet, ale jinak bych to zkusila ještě úplně jinak. Vím, že to zamrzí, taky jsem to tu před rokem a půl schytala, ale zkusili jsme to pak taky úplně jinak.
Odpovědět
Profilova fotka
zbytečně moc šaten a technických místností, zbytečně veliká sociálka kor když jsou dvě a co ta kuchyně?
Odpovědět
@travas Opravdu hodně špatně využtý prostor, 1 pokoj pro 2 děti je menší než 2 šatny a to už nepočítám těch koupelen, záchodů.....které jsou zbytečně velké, nevyužité a prázdné. ALe třeba se rádi saunujete, máte spoustu šatů, nebo třeba kostýmu a takto to potřebujete, těžko říct :-) . Ale v kuchyni uděláte max. čaj...ale zase, třeba nevaříte, Záleží na vašem životním stylu.
Odpovědět
No dobře, dle mého dům by měl mít zadní vchod ten u terasy. Zatím nepočítám s další stavbou, mám na mysli garáž, kůlna proto vše v domě. Obývací místnost s kuchyňským koutem 42 m2 by měla být dostačující. Ostatní obytné místnosti bych nezvětšoval, počítám, že vše by měly schovat šatny. Čili žádné skříně. Pokud bych se obešel bez dílny (skladu) tak celý dům zmenším na šířku o 1,5 m na úkor dílny (dole) a zmenšením koupelny. Těším se na další připomínky
Odpovědět
Ještě ta kuchyň má ostrůvek.
Odpovědět
Profilova fotka
@travas já nepsala vchod zrušit jen zrušit tu chodbu a dát vchod přímo do kůlny. Kolik bude mít kuchyň? Moc prostoru tu tam nevidím. Kolik bude mít ostrůvek? Náš má 280cm a je to akorát pohodlné. A za sebou mám 4m kuchyně vcelku plus spajzku, vy tam máte málo a ještě dveře do spajzu.
Odpovědět
Zbytečne vykusy chodby, které zbytečně ubírají prostor pokojum. Názvy pokoju nepřečtu, ale na docela velký dům je jeden pokoj pro dětí malo. Zbytečně velké wc - nevyužitý prostor. 2 šatny mi přijdou zbytečně velké, jestli je ta u ložnice na vaše věcí ok, ale ta u zadveří jestli to má být jen na kabat a boty zbytečně velká. Bych ty pokoje zmenšila a na úkor toho udělala větší pokoj pro děti a nebo udělala dva
Odpovědět
přijde mi zbytečně velké WC vedle technické místnosti a dost dlouhá chodba. Jak už bylo řečeno - velké místo pro koupelny a malý prostor pro obytné místnosti.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?