Posouzení projektu - vaše názory a připomínky

Dobrý den.Prosím vás,nevycházel z něho nebo nemá někdo dispozičně podobný projekt? Líbí se mi, akorát bych potřeboval otočit kuchyň i vchod s obývákem. Pak by byl vchod,kuchyně a dět.pokoje na jih ,tam je i příjezdová komunikace. Ale i za samotné posouzení děkuji.
Odpovědět
A ještě malá úprava....Z pracovny by byla technická místnost do které by bylo vloženo samostatné wc se vstupem z chodby. A z nynější TM by byl kumbál na....cokoliv.)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě Teda přijdou hodně malé okna v ložnici a pracovně...
Odpovědět
Z pracovny by byla TM a dveře ven. A v ložnici francouzské okno. Děkuji za postřeh!)
Odpovědět
Chybí mi zásadní informace - orientace ke světovým stranám.!!! bez této informace mi chybí skladovací prostory, šatna, okna mimo obývací pokoj velmi úzká, malá. TM dostačující na elektokotel, ohřev vody a pračku - pozor na přehřívání této místnosti hlavně v létě.
Odpovědět
Nahoře v textu je orientace + změny které bych chtěl. Potřeboval bych zrcadlově otočit kuchyň i vchod s obývákem. Pak by byl vchod,kuchyně a dět.pokoje na jih ,tam je i příjezdová komunikace. Z pracovny by byla technická místnost a do které by bylo vloženo samostatné wc se vstupem z chodby. A z nynější TM by byl kumbál na....cokoliv.) Děkuji za jakékoliv připomínky a můžou být i negativní!))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?