Prádelna v patře, máte to tak někdo?

Ahoj, chtěla bych se Vás zeptat - máte někdo prádelnu v patře ? V projektu jsme sice počítali s místností pro pračku a sušičku v přízemí, blízko vchodu, ale kvůli místu mě napadlo, že bych z ní udělala spíž a prádelnu přesunula do patra - máme tam dvě šatny, tak z té jedné, že bych udělala prostor pro praní prádla, sušení ( sušička + malý sušák na stěnu a nějakou praocnví plochu na skládání, žehlení a občasné šití. Jako plus vidím to, že v přízemí mi vznikne prostorná spíž, hned u vchodu a vedle kuchyně, na druhou stranu, s věcmi na sušení ven budum uset po schodech - i když když se to tam vezme, tak mám chodit po schodech s mokrým z pračky nebo suchým a složeným k uložení do skříní..? :-) ještě napíšu, že většinu oblečení suším v sušičce, a to především kvůli úspoře času. Venku suším poměrně málo .. máte to tak někdo ? A co byste případně změnili ? Díky moc ..
Odpovědět
Profilova fotka
Já to tak mám, mám pračku /zatím sušičku nemám/ v horní koupelně, v patře je ložnice s velkou šatnou a dětské pokoje se skříněmi. Ani jsem neuvažovala, že bych dala pračku dolu, nevím, proč bych měla běhat s prádlem po schodech. Jeden koš na špinavé prádlo je v šatně, další v koupelně. Žehlicí prkno a žehličku mám v šatně, žehlím v ložnici u televize ;-) Suším venku na horní terase, v zimě mám daný sušák nahoře na chodbě, je tam taková volná podesta, sušák tam nepřekáží, nikdo ho nemusí obcházet.
Odpovědět
@salinka87 Mají to tak rodiče. Já bych taky určitě dala přednost spíži u kuchyně před prádelnou.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky to tak mam a vyhovuje mi to;)
Odpovědět
@salinka87 Pokud nedáváš přednost sušení venku, pak je to jednoznačně lepší řešení. Já mám úchylku na praní, když vysvitne slunko, takže jsem naopak pračku přehodila z patra do přízemí. :-) A navíc mokrý prádlo je těžší než suchý o stejným objemu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dle mého je dulezity faktor, zda mate ložnici i v přízemí? Pokud ne, tak klidně pracka do patra. My máme v přízemí pracovni, které by časem, kdybychom nemohli do schodu mohla sloužit jako ložnice, takže pořádku máme v přízemí..
Odpovědět
Profilova fotka
@salinka87 Taky máme prádelnu v patře a vyhovuje mi to. Ložnice a dětské pokoje se skříněmi jsou také v patře, takže s prádlem nahoru dolů nelítám, suším buď v pokojích/hale nahoře nebo na horní terase. A dole u kuchyně mám spíž.
Odpovědět
Ložnici i dětské pokoje máme v patře. V přízemí máme dvě pracovny(malé provozovny), do budoucna počítáme s tím, že by z toho byla ložnice, když bychom nemohli do schodů. Díky za odpovědi :-) jsem na 90% rozhodnutá, že ji přesunu do patra, aby mi vznikla dole u kuchyně prostorná spíž :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@salinka87 my budeme mít pračku v přízemí v technické. Ale já budu hodně sušit venku, sušičku zatím ani neplánuju. Ale přípravu na pračku mám i nahoře v koupelně, kdyby náhodou, ale nepředpokládám, že bych jí tam dala.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?