Připomínky k návrhu bungalovu 4kk

Dobrý den, momentálně jsme ve fázi tvoření našeho budoucího domečku. Jedná se o bungalov 4+kk, orientace domu je přední část domu přímo k jihu. Byla bych ráda za každou vaši připomínku. :-) Děkuji
Odpovědět

Odpovědět
Hodně dobré, mně by se tam líbilo :) Trochu nešťastná orientace, ale dispozičně super. S tou orientací se asi nic moc udělat nedá, ale má to nějaké implikace: - pokoj 1.10 by neměl mít jen okno ze severu, bude tam hrozná tma. A taky to nevyhovuje hygienickým normám pro obytnou místnost. - terasa na severu bude fajn chvilku v létě, zbytek roku tam budete topit plynovou lampou? To by mohl jít... Nad čím bych přemýšlel: já mám problém s dveřmi v zádech a v pár místech by mi to na tom plánku vadilo: - Stoly v pokojích. A jinam moc dát nejdou bez umělého osvětlení. Asi bych pohnul okny - Sporák bych zvážil čelem do místnosti Taky je podle mě televize přežitek a v obýváku bude tma (máte jen jedno velké severní okno). Tak bych místo televize dal okna.
Odpovědět
@z_1_z : Bohužel s orientací nic udělat nejde,proto jsme se to snažili zvolit co nejlépe. S dveřmi v zádech nemáme problémy,máme to takhle i v současném domě(stoly,sporák) a vyhovuje nám to. Každopádně popřemýšlíme o okně navíc v obývacím pokoji a pohnutí okna v pokoji 1.10. Jinak děkujeme za Vaše postřehy a že se Vám domeček líbí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
za mě, pěkný :-) Jen bych zvětšila okno v jídelní části.
Odpovědět
@sismato Děkuji :) okno v jídelní části bude francouzské, takže pro nás dostatečně velké :-)
Odpovědět
@blonde22 Kromě již zmíněných připomínek bych měla ještě jednu - ložnici bych přesunula do pokoje na severní straně. Za prvé ten pokoj bude tmavý a u ložnice to tolik nevadí, za druhé v létě budete mít v ložnici na sever příjemněji než na jižní straně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?