Připomínky ke studii RD

Dobrý den, prosím o připomínky ke studii domu, co si o tom myslíte?. Moc děkuji.
Odpovědět
@micha2105 musis vozit obrazky, kdyz nic nevidime tak se ani nevyjadrime
Odpovědět

Odpovědět
co mě osobně by nevyhovovalo - koupelna spojená s WC (dává se jen do malých bytů a tam kde nebudou bydlet víc než 2 osoby), a pračka v koupelně - dala bych do samostatné technické místnosti. Kde budete věšet prádlo?
Odpovědět
Je tam ještě i další samostatné wc. Pračku zatím zvažujeme jestli do koupelny nebo do technické místnosti, mně osobně přijde praktičtější v koupelně.
Odpovědět
Profilova fotka
@micha2105 Velmi malé pokoje .. Pračku rozhodně do technický.
Odpovědět
vadilo by mi umístění tv ve vazbě k sedačce ... malé dětské pokojíky ... do pracovny přes zádveří není dobrá volba (nepořádek z bot, apod.) ... a osobně mám ráda, pokud z kuchyně vidím dění v obýváku ... pračku z koupelny bych taky šoupla do technické (třeba bude i sušička - pak taky člověk potřebuje prášky, aviváže, apod., tak je lepší to mít vše na jednom místě) ... co je místnost 1.09 a 1.10?
Odpovědět
Profilova fotka
@micha2105 já bych zrušil 1.01 a zvětšil pokoje. Pokud je 1.10 technická, tak je do ní docela špatný přístup. 1.09 je šatna ? Trošku úzká stejně jako komora 1.13 - nedokážu si tam představit rozmístění skříní/polic. Jaká je orientace domu ?
Odpovědět
Profilova fotka
jen jedna satna? deti v tech mini pokojich nebudou mit misto na skrin a stacit jim to nebude.... co je mistnost 1.01??
Odpovědět
1.09 je šatna, 1.10 je technická místnost a 1.01 je venkovní technická místnost.
Odpovědět
Tak tady je snad dobře jen ložnice, ikdyž s výhledem na terasu to s návštěvou a grilem bude taky pecka... :-) Ke zbytku asi nejde moc říct, resp. je to zbytečné, ta venkovní minikomora (mimochodem supr si kvůli tomu kupovat další venkovní dveře na 5m2 prostoru...) a ty internátní pokoje, no co, holt asi děti zlobili... :-D
Odpovědět
Doufám, že se nebudete zlobit, ale já vidím něco jako mnoho povyku pro nic. Velká zastavěná plocha ( čtu dobře cca 160 m2?) a přitom vesměs samé malé kamrlíky a komory. Zázemí domu je věnováno víc pozornosti než jeho obyvatelům. :-) A co si vůbec o té studii myslíte Vy?
Odpovědět
Ježiš, jak tohle vůbec mohl někdo vymyslet :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Mně to tedy zas tak hrozné nepřijde, ale úprav by bylo dost :-) - 1.01 bych také zrušila a zvětšila dětské pokoje - samostatné WC bych také zrušila a udělala větší místnost (pokoj pro hosty, pracovna) - z 1.09 bych udělala druhé WC (na šatnu je to stejně malé) - do technické bych dala dveře z chodby a spíž bych protáhla až k té příčce u obýváku a dveře dala přímo z kuchyně (tedy zrušila bych tam bu pidi chodbičku), tím by vznikl i větší prostor ve spíži
Odpovědět
co se tyce obyvaku, prijde mne naprosto silene rozlozeni jidelny a obyvaku, kazdy kdo vejde do domu vyjde vedle TV do obyvaku. Nemluve o tom ze takhle z te pohovky se vam na ni bude blbe koukat, kdyz je vetsina otocena ke krbu. Pokud a zachod v zadveri povazuji za koninu, budete si neustale roznaset bordel z bot po celem dome. Vzhledem k zastavene plose jsou pokojiky sakra male... 9m je fakt malo. Neni naznacena orientace domu vzhledem ke svetovym stranam takze to neposoudime. Jinak cely dum jsou chodby a kamrliky. Rekla bych projektantovi znovu a lepe. Myslim, ze @carpatia se zjezi vsecny chlupy, az to uvidi :-)
Odpovědět
Tak na tomto půdoryse je nejhorší to, že to asi opravdu někdo myslí vážně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?