Projekt 4kk

Dobry den, mohu poprosit o nazor na projekt naseho RD? Dekuji.
Odpovědět
@vetor3x Kdybyste trochu více specifikoval dotaz, tak by mohly být rady pro vás věcnější a užitečnější (pozemek, tvar, velikost, orientace, světové strany, svažitost, sítě, zastavěnost, regulativy, nároky, zvyklosti a požadavky budoucích uživatelů.....)
Odpovědět
@vetor3x klasický obdélníkový bungalov. Tady nic moc jiného nevymyslite. Můžete jen mírně měnit dispozice a rozměry. Podívejte se na smartstavby mají tento bungalov uvedeny jako Smartgo a je nakreslené v několika variantách..
Odpovědět
Bungalov jako každý jiný, přesně takový tady byl asi před měsícem.
Odpovědět
Mě asi vadí dveře. Otvírání dveří TM do chodby. Provozně by se mi více zamlouvalo WC prohodit s TM, ale zároveň by mi scházelo na WC okno. A pak je na mně až příliš mnoho dveří na chodbě. Já osobně bych asi zrušila šatnu (a ubrala jedny dveře), aby byl úložný prostor přístupný z pokojů. 🤔
Odpovědět
@vetor3x zrušit záchod u vchodu a místo něho udělat šatnu (částečně zmenšit tm a tim najit prostor pro šatnu). Šatnu na konci chodby zmenšit a předělat na druhou malou koupelnu, kde bude jen záchod a sprcha. Současnou koupelnu lehce zmenšit a nechat jen vanu a umyvadla (sprchový kout bude v druhé koupelně) a záchod oddělit. Klidně přehodit ložnici místo jednoho pokoje a udělat si vchod přímo do té druhé koupelny (koupelnu jen pro rodiče oceníte vy i děti). Pokud by jste ložnici prehodili, také upravit stávající loznici (zmenšit), aby bylo dostatek úložných prostor v každém pokoji dle počtu obyvatel (2 v ložnici, 1-2 v dětském, je dobré o tom už teď přemýšlet nebo si udelat ve více pokojích rozvody elektřiny tak, aby tam pasovala i manželská postel a můžete dle věku dětí rotovat). V obývacím pokoji bych přehodila gauc a tv. Tv nebude na stěně k pokoji (bude to tišší) a bude tam především více prostoru k pohodlnému sezení kolem jídelního stolu (dá se i rozložit a dát do prostoru pro případ oslav). Taky se vám na tu druhou stranu vejde větší gauc a budete mít lepší "rozhled" do prostoru.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?