Projekt bungalov do L - vaše názory

Ahoj zasílám projekt bungalovu po poradách s projektantem prosím o komentáře:) znáte to víc hlav víc ví a rady jsou super:) předem děkuju:)
Odpovědět

Odpovědět
Až na tu koupelnu je to fajn....umístění WC je podivné, nechtěla bych dostávat dveřna pokaždé, když někdo otevře. Posunula bych dveře ke sprchovému koutu a WC dala na stěnu s chodbou. Nebo pod okno. Prostor mezi vanou a sprcháčem bude nevyužitý-jen se tam bude prášit. Jinak mi to příjde celé moc velké-prostor je super, samozřejmě záleží na možnostech, pozemku....určitě bych nechala velké dětské pokoje, ale koupelna mi příjde zbytečná, šatna v ložnici -vím, že je to sen poloviny populace, ale mě to příjde jedno, jestli máš skříň, nebo skříň oddělenou příčkou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě to příjde v celku fajn, až na rozmístění obýváku. Třeba vzdálenost od sedačky na tv, mi příjde velká a nevím co je ta prázdná místnost. Jestli je to technická, tak tu bych vyměnila za ten pokoj (pracovnu) v zádveří, kvůli hluku. V koupelně bych taky posunula dveře víc ke sprcháči a wc otočila jak psala bamak.
Odpovědět
Je to dost velké, ale to je jenom vaše věc. Možná bych zvážila otočení toho WC u vstupu. Zastrčila bych ho mezi koupelnu a technickou místnost tak, aby bylo přímo odvětrávané a osvětlené.
Odpovědět
@kulashaker1 místnost co je prázdná je pracovna a právě u zádveří je technická:)
Odpovědět
velké to je to je pravda až tak velkou "hyldu" sme nechtěli ale uspořádat místnosti do L bungalovu a ještě s našima požadavkama bylo náročné :) největší je samozřejmě obývák kuchyně a jídelna kuli uspořádání které snad ani jinak nešlo nebo spíše nevyhovovalo
Odpovědět
Koukněte ke mě do alba, taky budem stavět bungalov do L :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aneticq ahá, mě to přišlo jako postel :-D tak to je v pořádku
Odpovědět
@aneticq Možná bych ještě vyměnila koupelnu a pracovnu-aby byla blíže pokojům.
Odpovědět
@bamak to sem zvažovala taky ale pak sem si říkala že je lepší mít koupelnu a technickou u sebe kůli taháním odpadů
Odpovědět
Jak jsou světové strany?
Odpovědět
@tlemi přibližne dole je jihovýchod a v rohu vlevo je západ
Odpovědět
Článek se načítá
@aneticq Ještě mě napadlo, nechtěla bych dřez pod oknem-nevím, jak to budete mí vyřešené, ale neustále si na okno cákat a pak to leštit bych nechtěla-zkušenost od známých.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, tvůj půdorys je moc fajn. Docela mě inspiroval a pokud už máš projekt, tak bych si ho od tebe i koupila. Jsem od Opavy. Tel: 603879412
Odpovědět
Máme něco podobného, jen otočeného a malinko většího, když tak koukněte do alba.
Odpovědět
Profilova fotka
Mne se to libi a to dokonce hodne libi. Take budeme mit "L". Myslim, ze je to hezky, velkorysy prostor, je tam vse, co tam ma byt, nic mi neprijde zbytecne. Dokonce planuji stejne dvere do koupelny a za ne WC, pri vstupu to nebude to prvni, co uvidim. A kdyz jsem na WC, tak mi tam snad nikdo nejde, tak nevim, proc by me mel prastit dverma, navic tam bude jeste dost mista ;-) Takze hezke, tesim se na realizaci :-)
Odpovědět
Já bych postrádala prádelnu a úložné prostory na úklidové prostředky, vysavač atd. Tady máš náš půdorys, není to konečná podoba, takže např.na otevírání dveří, rozmístění koupelny atd. vůbec nekoukej :-)
Odpovědět
zasílám konečnou verzi podle které stavíme:) uložné místo myslím že bude v pořádku výklenek v chod¨bě bude na vysavač a mám docela velkou špajzku i technická nebude špatná a podél celého zádveří je plánovaná vestavěná skřín na mírů
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?