Projekt bungalovu do 150 m2 s garáží

Profilova fotka
Zdravím všechny, chtěli bychom jen poprosit, jestli nemá někdo podobný projekt malého domku, pokud by se s námi nepodělil o zkušenost, jak se Vám žije... jsme zvyklí v panelákovém bytě 2+1, takže jsme nechtěli nic velkého, jen možnost mít dva dětské pokojíčky a kousek zahrady. A kdyby měl někdo s podobně velkými místnostmi nějakou fotku, jak ve skutečnosti se zařízením prostor vypadá, byli bychom rádi! Případně, kdyby Vás napadlo ještě nějaké vylepšení, tak sem s ním :-)
Odpovědět
Máme velice podobné i stejné rozměry místnosti, ale teprve stavíme. Také bych uvítala názor majitelů menších domečků.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme to hodně podobné, ale do 150 m2 i s garáží jsme se nevešli :( :-) Zatím jsme v kreslení projektu, takže fotečky nemám :D
Odpovědět
@krisstynka16 Známí mají bungalov s garáží a jsou na 150m i s terasou. Bydlí se jim dobře, na nedostatek místa si nestěžují, dětské pokoje mají kolem 12m2, obyvák s kuchyní taky "normálně veliký". Určitě se to dá, j :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak tak jim to tam někdy nafoťte jooo :-D Ne, moc děkuji za zkušenost ;-)
Odpovědět
@krisstynka16 A co by te zajimalo? Pudorys?
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak no spíš reálné foto jak to v takovém baráčku menším pak vypadá se zařízením...jestli mi rozumíš...
Odpovědět
@krisstynka16 dobre, kdyz mi to dovoli, talk vyfotim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jee no to by bylo super,moc děkuji 😄
Odpovědět
Mám také něco podobného, ale trochu většího bez garáže. Chybí mi zde úložné prostory, úzké zádveří, zbytečná garáž, protože z ní se stane sklad a vy budete s autem stát před baráčkem. Zkušenost. Zbytečná spíž. Ze stavebního hlediska. Garáž by měla být tepelně odizolována od obytných části domu. Doporučil bych se zamyslet na akustickou pohodou - zvukovou neprůzvučnost příček (pokud budou z porobetonu tak to hodně štěstí). Rozvody vody a kanalizace je příčka 125 málo! atd.
Odpovědět
@krisstynka16 Moc se nam to s chlapem líbí, asi se necháme inspirovat :) Akorat by jsme prohodili kuchyn s obývákem a terasu dali za obývak, kde chceme fr. okno :) Jinak super projekt!
Odpovědět
Profilova fotka
@cechylucy děkujeme,my ten obývák máme takto kvůli světovým stranám,mame vchod na jih... Ale jsme rádi,ze jsme inspirovali 😃
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@krisstynka16 Přeji hezký den, připojuji se k tomu, že máte moc pěkný projekt, chtěla jsem se zeptat, zda jste si ho nechali udělat nebo koupili typový? Taky uvažujeme o stavbě, ale zatím jsme na vážkách, jestli projekt koupit nebo nechat si udělat na míru, jelikož jsme zatím nenašli, který by vyhovoval :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Vymysleli jsme si ho sami, předali projektantovi a ten už ho jen upravil jak bylo potřeba 😉
Odpovědět
Také jsem chtěl dum s garáží a pak jsem musel ustoupit protože by jsme se nevešli a pokoje by byli malé. Máme 4+1 bungal .. zakladovka 148m2 obytná cca 125m2 .. garáž budu časem dostavovat ale ještě nevím jestli ji nalepím na zeď domu nebo udělám kousek od domu. Myslím že domek máme akorát i když mě osobně by nevadil i větší :)
Odpovědět
Osobne mám raději spolecne místnosti na jedné straně a osobní místnosti na druhe. To by u vás nebyl i se zachovanim mistnosti problém, ale bylo by nutne pozměnit půdorys. Jinak je to moc zdařilé. Bydlíme velikostne v podobném, původne jsme meli taky 2+1 panelak. Pokoje mame cca 3.2 X 4,5 a spokojenost.
Odpovědět
Máme úplně to samé, místnosti podobně velké, garáž jinak otočená, navíc máme satnu a pracovnu, spíž jsme na poslední chvíli zrušili. Zastavena plocha cca 175m. Jdem taky z bytovky a menší dům by byl za nas asi malý. Za domem bude ještě podsklepeny zahradní domek. Zatím taky stavíme, vizu mám v albu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
@krisstynka16 dobrý den, ten projekt jste navrhovali sami, nebo to máte typový projekt? Velice se mi líbí 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?