Projekt bungalovu s dvojgaráží - co na něj říkáte?

Ahoj, jsme zatim ve fazi projektovani. Celkem se nam libi tenhle pudorys, co na nej rikate? Diky za poznatky😀 http://www.archon.sk/projekt-domu/mde...
Odpovědět
Za mě naprostá jenička !!!
Odpovědět
Pokoje bych chtěla alespoň 12 m2. Jinak se mi to moc líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
Není to špatné, ale pár věcí by mi vadilo - chtěla bych také větší pokojíky (máme v bytě 10 m2 a je to maličké) , alespoň jednu koupelnu cca 7 m2 (což by asi šlo i upravit), vadilo by mi malé zádveří se vstupem hned do obývací části a průchozí obývák. Je to samosebou schválně - šetří se místo na chodby, ale pak chybí a je tam málo úložného místa mimo pokoje. Něco za něco, poskládali 4 pokoje na malý prostor - asi by mi to nevadilo na rekreační využití, ale na žití mi to přijde stísněné. A z principu by mi asi vadilo, že je 1/4 domu jen garáž :) ale my mít garáž vůbec nechceme a nebudeme. Má to ale krásnou velkou kuchyň a dobře vyřešený ten obývací prostor, ale pravou část domu bych za sebe trochu nafoukla :).
Odpovědět
Moc hezky uspořádané, no já jsem na větší prostory obytných místností :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cristalina ahoj, koukni jeste na tyhle projekty http://www.ardprojekt.sk/ tam jsme se inspirovali, ale nakonec jsme si dum nakreslili sami :-) Co tohle http://www.ardprojekt.sk/dom.php?id=6... my jsme napr chteli mit denni a nocni cast - nechci, aby navstevy chodily po pulce domu, takze mame WC v technicke hned za dvermi, pak se jde do obyvaku.
Odpovědět
Dekuji, za reakce. Na ardprojekt.sk mrknu taky;) me se libi to ze ty pokojicky jsou v jedne casti domu a loznice ve druhe. Ja mela jako dite pokoj vedle rodicu a byl to opruz:) takze se nam to usporadani tak nejak libi. Pokoje 10m2 mi neprijdou nejak male, deti jsou ted obe dve v pokojicku o velikosti cca 11m2 a je to dostacujici si myslim.:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?