Projekt - co se vám nelíbí

Prosím řekněte mi svůj názor co se týče velikosti obývacího pokoje a celkového rozložení místností. Děkuji
Odpovědět
Celkem ano, vypadá to dobře. Jen bych určitě vypustila tu pidikrytou terásku, je to strašně maličké na to, aby se tam dalo sedět. Takže přidat raději k obýváku. A ještě bych se pokusila nějakým způsobem zvětšit zádveří - možná trošku ubrat ze spíže. Ale představte si, že v tak malém prostoru se budete třeba vypravovat s dětmi do školky. Anebo tam strčíte nedejbože kočár.Nešlo by třeba přehodit kuchyn a obývák? Nevím, jak je to se světovými stranami.
Odpovědět
@mona908 Taky bych zrušila tu malou terasu a udělala posezení venku jinou formou. V obýváku by mi ten prostor přišel využitelnější. Dál se mi nelíbí vchod z garáže rovnou před ložnici a dětský pokoj - až tam půjdete třeba po zaparkování auta, nanosíte si na botách spoustu nečistot na tu chodbu a z ní pak přímo do ložnice a pokojů. Jinak nevím, řídila bych se taky dle orientace ke světovým stranám.
Odpovědět
Profilova fotka
Garáž vedle ložnice určitě ne (tenhle půdorys už tu jednou byl, ne?). Vchod z garáže do čisté chodby taky ne. A odskok u obýváku taky ne
Odpovědět
Vypustila bych tu garaz (zdravotni hledisko - splodiny primo do chodby a odtud do loznice) pod jednou strechou a zrusila tu terasku a udelala ji treba na pul sirky domu. Ted obyvak mi prijde jinak dostacujici, mame taky takovy, ale my nejsme vasnivi televizni divaci, takze radsi sedime i s navstevami v jidelne.
Odpovědět
zrušiť výklenok pri vstupe - úplne zbytočné, najmä tepelný most - stačí predĺžiť strechu - tým sa trochu predĺži chodba - čo je fajn. Súhlasím so všetkými príspevkami ohľadom obývačky - tu piditerasu zrušiť - zbytočné! - zmenšiť špajz - na úkor chodby, zmenšiť aj technickú miestnosť (komora) na úkor obývačky- bude krajšia väčšia. Tú komoru tak často využívať nebudete tak tam môže byť užší priestor, ale chodbu a obývačku každý deň - treba nad tým uvažovať aby to bolo praktické. Na Vašom mieste - pri takých maličkých izbách (najmä spálňa je naozaj mini) by som garáž zrušil - je to zbytočne drahá izba pre "auto", treba spočítať koľko Vás tá garáž bude stáť - počítam tak 400-600 tisíc - neviem či máte tak drahé auto aby muselo mať zvlášť izbu - väčšiu ako obývačka :). Ak by ste zrušili garáž - viete zväčšiť izby, spálňu a pridať aj šatník, prípadne technickú miestnosť... Pre auto stačí prístrešok za 30 -50 tisíc - viac si nezaslúži - beztak je to v dnešnej dobe už skoro spotrebný materiál pri tej kvalite :).
Odpovědět
Zruště garáž a pokud ji opravdu chcete mít v domě, tak určitě ne vedle ložnic, nebo zrušit ty dveře do obytného prostoru-jednak si budete šlapat a nosit bláto všeude, každé nastartování = smrad v celém domě, hluk....v neposlední řadě vám ty dveře ani neušetří práci s nákupem....Taky záleží, jak jsou světové strany, pokud je vchod sze severu, tak fajn. Jinak souhlasím s ostatními :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?