Projekt domu na SV stranu pozemku

Dobrý den, máme pozemek na SV, můžeme poprosit ty z Vás, co mají tuto orientaci nebo orientaci na sever o inspiraci jak udělat projekt? musí to být dům s podkrovím a hlavní štít dopředu do ulice. Přijde nám, že nemáme moc z čeho vybírat jak vymyslet vnitřní rozložení a at malujeme jak malujeme, říkám si jestli by to nešlo líp nebo jinak. Jak ste to vymysleli? nebo co byste v tom případe navhrli tak do 110 m2 s předpokladem, že bude dole i ložnice? :-) Děkuji všem moc, už nám z toho malování začíná šibat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@hansoi mozna najit rozumneho architekta by bylo nejlepsi reseni..... zajimave, ze do operace slepeho streva se nikdo sam nepousti, ale navhrnout barak je prece zbytecne sverovat odbornikovi. jinak pokud chces nejakou relevantni radu, tak by bylo dobre dat sem aspon obrazek tvaru pozemku a nejake blizsi informace. treba, kde je ulice, ke ktere musi byt otoceny hlavni stit? na severu, na vychode, na zapade nebo na jihu a nebo je pozemek otoceny uplne jinak? Bez toho ti tu budou hazet lidi svoje pudorysy bez ladu a skladu a bez navaznosti na vas pozemek.
Odpovědět
My projektanta máme, ale pořád nám přijde, jestli by to nešlo jinak a rádi se inspirujeme.
Odpovědět
@hansoi
Odpovědět
@hansoi čeká nás v podstatě něco takového, jen se rozhodujeme na kterou stranu pozemku dům dát, chceme i garáž a hlavně potřebujeme vymyslet rozložení místností. Dům může být i do čtverce. jak říkám, něco už máme, ale říkáme si jestli by to nešlo i jinak. Za domem už je jen pole.
Odpovědět
Profilova fotka
Projektant a architekt jsou 2 různé profese, ten druhý to má vymyslet tak, aby Vám (a pozemku )našel to nejlepší řešení a projektant to má udělat tak, aby to šlo postavit (a ideálně za Váš budget :) ). Takže jeslti máte pochynosti a peníze najděte si architekta ;).
Odpovědět
My sme si teraz nasli architekta/projektanta a zo vsetkych "projektantov" nam pride naozaj najlepsi :-D zatial ale este hladame :-D, ale je to drahsia varianta ako projektant...
Odpovědět
Plně souhlasím s jumpmans. I když zde na fóru je několik set "architektů" toto bych svěřil nějakému opravdickému.
Odpovědět
@hansoi to dost zalezi na dalsich okolnostech. Sousedi, jak moc frekventovana je silnice, co je na tom poli a co tam bude za par let. Jestli chcete radeji SV orientaci obyvaku s vyhledem, nebo JZ slunecnou.....vstup z jihu-nejkratsi, nebo napr z V a delsi....proste moc faktoru, kdy kazdy ma trosku jine priority. My name napr. Koupili pozemek stejne orientovany protoze je rovinaty, jizni byli v kopci, ale je rohovy, take jme udelali vstup ze severu-milujeme slunce a teplo-mame vsechno na jih....ale jsou lidi, co by tu nebydleli kvuli horku :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?