Projekt Eden

Dobrý den, co říkáte na projet domu Eden od Gservisu? https://www.gservis.cz/projekty-rodin... Ten odkaz je děsně dlouhý a nešel zkrátit 😞 Díky
Odpovědět
Ještě doplním - je to jen nástřel, od Gservisu bych to nechtěl. Měla by to být předloha pro další úpravy a práci. Ale to pořeším s projektantem.
Odpovědět
@pavelpk Zdravím, takhle by se mi ten projekt zamlouval více, trošku jsem ho upravila tak, jak by se mi zdál praktičtější. Já osobně jsem třeba proti WC v koupelně, takže to bych za sebe ještě poladila, ale na to můžete mít názor samozřejmě opačný. Takhle mi přijde, že je vstup blíž společenské zóně a dál od pokojů, což je dle mě lepší pro soukromí.
Odpovědět
@ellesarka Velice velice velice děkuji. Trochu opožděně, protože jsem byl několik dní mimo jakékoli připojení 🙂 Přemýšlel jsem jak to udělat s tou spíží a jak tam nacpu tu lednici a celé přemístění je super.
Odpovědět
@pavelpk Jsem ráda, jestli vám to bylo k něčemu dobré 🙂. Teď jsem se na to podívala ještě jednou, a ještě bych asi rozmístila opačně vybavení ložnice, dveře by se pak daly posunout víc do soukromé zóny, byly by blíž koupelně a WC a nebyly by naproti vstupu 😉.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?