Projekt našeho vysněného domu, máte rady a tipy?

Profilova fotka
Zkusila jsem si čmárat na papír a podle mě se mi to docela povedlo...zkoušela jsem dávat skutečné rozměry a vešlo se to tam pěkně. Má někdo zkušenosti s podobným půdorysem a něco by na tom změnil?? Poraďte prosím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se to docela líbí. Jen nezapomeň na tloušťku zdiva, to něco ubere (nebo přidá při obvodových zdech) na ploše. Co to je za místnost mezi pokojíčky?
Odpovědět
Profilova fotka
S tým počítám :-) mezi pokojíčky bude nejspíše nějaká technická místnost
Odpovědět
Určitě bych vyměnila koupelnu se zádveřím.
Odpovědět
Urcite bych nedavala technickou mistnost mezi pokojicky. Pak take bych dala vchod na zachod z chodby a ne skoro z obyvaku... To vam ani neprojde, mezi obytnou mistnosti a wc musi byt dvojr dvere
Odpovědět
Profilova fotka
@aurinko proč? V čem by to bylo lepší? Mě by asi právě vadil vchod z předsíně rovnou do obýváku. @mitote ano ten vchod na wc už mě taky napadl a tech. místnost mi vlítla do očí bohužel hned po dokreslení. Ale kam jí dát? :-(
Odpovědět
@anetal7 Aby vám návštěvy nechodily okolo ložnic, které jsou spíš klidovými prostory domu. Navíc vám návštěva bude koukat do koupelny. Z ložnic je koupelna také daleko. Pokud na tom vstupu trváte, vyměňte technickou s koupelnou. @mitote Je to sice v normě, ale už se to moc neřeší a většinou to prochází. Otázkou je, do jaké míry je to hygienické. Pro mě je to šílená představa.
Odpovědět
Ano, určitě vyměnit koupelnu se zádveřím. Technickou bych dala tak, aby se z ní také dalo vycházet na dvůr. Pokud plánujete krb, tak technickou hned vedle obývacího p., aby se dalo z technické přikládat + skladovat dřevo. Dveře/posuvky do obývakokuchyně.Kde budete skladovat smetáky, mop, žehlící prkno, kýble....pak kartóny s mlékem, pitím, ...Dále mně chybí spíž u kuchyně a okno na wc. Jinak hezké. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A co je ta místnost 3m2 vedle zádveří? Jinak souhlas s výměnou koupelny a zádveří
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych třeba neměnila koupelnu se zádveřím. Osobně rostu z toho, jak to všude v typových domech je udělané, že koupelna / záchod jsou vedle ložnic či pokojů. Manžel měl pokoj vedle koupelny, a pokud se někdo sprchoval později večer, vždy ho vzbudil. Tekoucí voda ve sprše nebo vaně je dost hlasitá, obzvláště v noci, kdy je jinak všude klid.
Odpovědět
@yamsick to bude asi šatna
Odpovědět
@kimimarki asi máš pravdu, my máme koupelnu vedle WC A spíže a když jsem tam, tak je to slyšet
Odpovědět
Profilova fotka
@anetal7 Mrkni ke mě do alba, máme to podobně, jen dům máme do L :-) technickou máme mezi šatnou a ložnicí. A koupelnu máme vedle kuchyně a obýváku schválně, nechtěli jsme, aby nám návštěvy chodily do "klidové zóny" . V technické máme druhé WC.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@pedagogus špíz mít nebudu jelikož bude sklep @yamsick tam by měl být vchod do sklepa
Odpovědět
@anetal7 ráda bych pomohla, ale nevím co je co? :)
Odpovědět
Mně se to líbí. Bych asi jen udělala posuvné dveře z chodby do obýváku, aby koupelna a WC byly odděleny od obytných místností.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?