Projekt oplocení - vyznačení

Potřebuji informaci, zda někdo z Vás tady musel mít v situačním výkresu v návrhu nového oplocení v místě kde bude plot nakresleny těsně vedle sebe dvě čáry - jedna: PLOT, druhá: HRANICE POZEMKU. Mělo by to být podle zák. 501 par. 23 - stavba nesmí přesahovat jakoukoliv části na cizí pozemek...byť se bude jedna o obyčejné pletivo...Dík za Vaše info.
Odpovědět
Profilova fotka
@fotrtom ne nemuseli (obtáhli jsme hranici pozemku fixou a bylo...). Vyřizovali jsme ale povolení v roce 2012 - není to nějaká novinka??
Odpovědět
@catt82 novinka to nebude...spíše buzerace...
Odpovědět
Profilova fotka
@fotrtom no, že budou zrovna bazírovat na takové prasečině...Vím že zrovna u garáže, kterou máme v hranici pozemku, jsme rovnou napsali, že nebude žádnou částí zasahovat na cizí pozemek (žádné 2 nesmyslné čáry po nás nikdo nechtěl :-D )
Odpovědět
nikdo víc? potřeboval bych to vědět..kvůli rozsáhlejšímu sporu...
Odpovědět
Máme před měsícem vydaný územní souhlas a plot (pletivový + brána) byl vyznačený obtažením hranice pozemku. Vše jsme okótovali (do 2m blízkosti od nového plotu se vyjadřovali majitelé sousedních pozemků).
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme to museli tak mít, ovšem bylo to cca v roce 2003 a důvodem nebyl žádný paragraf, ale to, že jsme nepřinesli souhlas od souseda, že plot může být na hranici pozemku. Také to považuji za buzeraci a té jsme si užili vrchovatě, akorát ten plot, který se bude stavět teď, nepůjde po hranici pozemku
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?