Projekt patrového domu do 150 m2

Profilova fotka
Dobrý den, mohli byste mi prosím doporučit firmu, která Vám projektovala dům? Stačil by nám typový projekt. Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
my měli vlastního projektanta - celkem 55tis za projekt , jestli chceš, dám kontakt do soukromé zprávy... ( je ze Žďáru nad Sázavou)
Odpovědět
Profilova fotka
@eficenka Děkuji moc, ale to by byl problém, jsme ze středních Čech.
Odpovědět
Střední čechy je taky dost široký pojem :) Když to trochu zúžite bude mnohem.snazší nekoho sehnat. Jinak já bych měl u Berouna...
Odpovědět
@radunka78 dojděte si na Odbor územního plánování a vyžádejte si územně plánovaci informaci. Tam vám napíšou co a za jakých podmínek můžete na daném pozemku postavit. Bez toho se nehnete dál. Pak zkuste obecní úřad a stavební úřad.
Odpovědět
Profilova fotka
☺je to Mladá Boleslav.zatím jsem koukala na g servis,takže třeba i tipy na další podobné
Odpovědět
Profilova fotka
@klarka9999 Děkuji moc. Fakt začínáme, takže se možná budu ptát jak bl.... Ale ten odbor má každý stavební úřad? Nebo jak se to místně člení?
Odpovědět
@radunka78 tam kde mají stavební úřad, bude i územní plán. Ale u vás na obecním úřadě by vám měli poradit kam nejblíž. Většinou každé město.
Odpovědět
Profilova fotka
@klarka9999 Já z toho mám totiž hrůzu. Se stavebním úřadem jsme již jednali několikrát a že by to šlo hladce, to ne :-( a to ani nešlo o povolení stavby
Odpovědět
Profilova fotka
projektant ani architekt ani firma nemusí být zrovna místní, při částkách, které se za projekty platí, rádi dojedou kamkoliv.
Odpovědět
Jestli můžu poradit, zadejte to projektantovi i s vyřízenim st. povolení, sice to něco stojí, ale ušetříte si s tím spoustu času a nervů. Oni vědí co mají dělat a ze zkušenosti vím, že s nima úřady jednají líp a rychlejc. Na obyčejného člověka tam totiž zkusí ledasco! Vy si šetřete energii na stavbu, budete ji potřebovat. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zdravím, my akorát budeme podávat projekt na ohlášku (ale v detailu pro stavbu svépomocí) za 56 tis. i s inženýringem, jsme spokojení a mohu pána doporučit. Budem ho brát i jako stavební dozor. Ale nemá webovky, tak jeslti chcete napište zprávu. A mám i kamarády architekty - ale tam by se to asi cenově pohybovalo jinak :).
Odpovědět
Profilova fotka
My měli projektanta, který nám překreslit typový. Resp. líbil se nám jeden, ale chtěli jsme úpravy, takže dle typu úplně ne. Jsme ze středních Čech, projektant má kancl v Praze, projekt vyšel na 50 tis. Pokud budeš chtít, pošlu kontakt.
Odpovědět
Článek se načítá
@koffen - ahoj mohla by si mi poslat kontakt do SZ. Ma aj nejaku webku? Diki moc
Odpovědět
Radunko, my se inspirovali u archon+, myslím, že to je někde u vás v regionu. Mít parcelu o 2m širší, tak si vybereme typový. Museli jsme upravovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@frvondr děkuji za tip
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?