Projekt patrového domu s integrovanou garáží

Profilova fotka
Ahoj střecháčci, máte prosím někdo dobrý tip na projekt patrového domu s integrovanou garáží, resp. aby nad garáží byla obytná místnost/i.... pokud možno tak domečky s rovnou nebo pultovou střechou. Budu ráda za každý příspěvek :-)
Odpovědět
zkuste si projít nabídky katalogových domů, jestli vám nepadne něco do oka.
Odpovědět
Profilova fotka
To už dělám rok - a do oka mi nic nepadlo :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Když nepomůže Pininterest zkus tohle http://www.archdaily.com/search/proje... A pak si najdi dobrého architekta ať ti pomůže nakreslit tvůj vlastní dům, který sedí k tvému pozemku. Rozhodně se vyplatí připlatit si 20 - 40 tisíc za individuální projekt. Vždyť v ceně domu za 3mil + se to stejně ztratí.
Odpovědět
@atulle v těch katalogových domech nehledejte hotovej pravej dům snů, ale čerpejte inspiraci. Znám pár lidí, co si katalogový dům vybrali, ale i tak tam udělali na něm ještě řadu změn. Zkuste něco vymyslet sama. My si ten náš s manželkou vymýšleli asi tři měsíce a pak jsme s naším návrhem šli za projektantem, který tam pak udělal také pár změn a bylo hotovo. Jestli jste si za rok nic nevybrala nebo nic nevymyslela, tak to bude s váma hodně těžký ;-)
Odpovědět
Nám zrovna dělá projekt se sedlovou, jestli by pomohlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj - doporučuji najděte si svého projektanta. U vzorových domů je pak docela pálka za jakékoli úpravy. Ale i tak to chce u projektantů přemýšlet a vše jim hned neodkývat!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?