Projekt první nástřel - vaše připomínky

Ahoj stavebníci, prosím o váš názor na úvodní nástřel projektu. Jedná se o domek jen pro dva, děti nemáme a neplánujeme. Dům bude jeden a půlpatrový - v obýváku bude prostor otevřený do střechy a nad zbytkem bude galerie/prostor na přespání a skladiště.
Odpovědět
celkem to ujde, ale kdybych řešila dům jen pro bezdětný pár, záleží i na místu a pozemku, tak se sakra odvážu...
Odpovědět

Odpovědět
@3vstup - nie celkom prakticky vstup - to esicko - prechod do obyvaku cez kuchynu nie je prakticky - nie prakticke umiestnenie spize - technicka by mohla mat samostatny vstup - nie je uplne jasne, kde budu schody na galeriu
Odpovědět
No, možná jsem měl napsat, že se chcem vejít do 2,5 mil a chceme oddělenou kuchyni a obývák :)
Odpovědět
@deto_oesya - jasný, esíčko se mi taky moc nelíbí, ale líp mi to nevyšlo :) - teď bydlíme v pronajatym starym domě a špajz je za dvojema dveřma. Tady jde spíš o skladiště nadbytečných zásob, piva a tak - nepočítáme, že by se tam moc často chodilo. - do technický je vstup zvenku i dveřma z koupelny, ještě přemýšlíme, zda tam nějak nedostat i záchod - pro rychlý přístup ze zahrady - schody by měly být v obýváku z druhé strany než je spíž.
Odpovědět
Profilova fotka
esičko ve vstupu mi nepřijde nijak tragické, ale posunula bych vchodové dveře více doprostřed zádveří, aby se ke stěně vedle spíže vešla velká skříň a vedle vchodových dveří bych dala okno a už jen nějakou dekoraci nebo nižší botník. Taky bych popřemýšlela nad okny na stěnu, kde je vchod do domu - pokud je to přímý pohled z ulice, tak si myslím, že by to aspoň jedno velké okno chtělo např. z obýváku. Vchod do obýváku přes kuchyň mi nepřijde moc praktický, ale to už tu zaznělo.
Odpovědět
Jak pisou ostatni, ten vchod esickovy neni fajn. Vice bych to otevrela do prirody, odsuvny hs portal nez jen dvere. Do 2,5mil neni moc, ale sikovny architekti umi zazraky :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?