Projekt RD, garáž a kryté stání terasa - váš názor

Dobrý den, mame téměř finální predstavu projektu, v příloze tedy chybí pouze krb v obýváku, který by byl vedle televize (roh místnosti,prikladani vpředu s rozvodem do radiatoru), k tomu elektrokotel. Takhle -nejdříve jsem byla proti krbu, ale ve finále mame les a náklady na dřevo budou minimální - tím ušetříme v zimě spotřebu elektriky. Mate někdo podobný projekt ? Nebo budu rada za připomínky, nějaké vylepšení... dům je orientován terasou na jih, resp. i obytné místnosti . Všem moc děkuji
Odpovědět
Krásný projekt,mohu se zeptat na rozpočet? :-)
Odpovědět
@sullina děkuji moc 😊 architekt určil 4 500000,- chceme svépomocí zvládnout za 2,5 😉 věřím, ze do 3mil. se vejdem
Odpovědět
Profilova fotka
Zajímalo by mě, proč i v individuálně navrhovaných domech, obzvláště když je na to místo, projektanti často volí točité schodiště. Já nevím, ale běhat po tom několikrát denně, obzvláště s malými dětmi, je alespoň pro mě tragédie.
Odpovědět
@jakuda to mate asi pravdu, je tam využít ten prostor pod schodištěm, ale to v našem případě není tak podstatne. Upřímně mě to nenapadlo navrhnout, aby zakreslil klasické- myslíte, ze to technicky ještě bude možné?
Odpovědět
Profilova fotka
@tery_s dokud dům nestojí, tak kreslit se dá. Myslím si, že by to šlo, ale neumím zpočítat o kolik víc místa by to schodiště zabralo. To Vám musí spočítat projektant.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně by ani nevadilo točité schodiště, kdyby bylo s podestou, ne tento typ, jak máte zakreslený.
Odpovědět
jaké máte prosím rozměry domu? :-)
Odpovědět
@tery_s Taky se mi libi. Jen bych zarovnala chodbu dole - zvetsila koupelnu a zmensila TM. Dole jsou 2 WC? Nebo v kouplne bidet? Myslim, ze jedno samostatne by stacilo, navic by vam vzniklo misto na zebrik u sprchy. Nahore mi chybi sprcha. Ale to jsou drobnosti :-) .
Odpovědět
@sallinka17 zastavena plocha 189m2, obytná čas rozměr 13x9
Odpovědět
@bamak děkuji za názor. TM má pro nás velikostne svůj účel, bude tam v podstatě prádelna, vylevka, technické zázemí a úložný prostor pro úklid. To WC jsme v poslední verzi spojili do TM, tedy je to propojeno a tim bude WC přístupné pouze z TM (pro přístup z garáže, při praci venku apod.). WC pro návštěvy bude to v koupelně. Žebřík je dobrý postřeh 😉👍a sprchový kout i vanu 2x nepotřebujeme, jsme tříčlenná rodina a určitě si vystačíme takto, ale to už je samozřejmě individuální pro každou rodinu. Pošlu ještě ty upravené náhledy s přídanym krbem, komínem.
Odpovědět
@tery_s ja myslela jen zarovnat linii chodby- ubrat tech par cm aby u schodu nebyl ten roh ;-)
Odpovědět
@bamak ano, to je dobrý nápad, děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?