Projekt RD - názory

Profilova fotka
Ahojky :) Rádi bychom vás požádali o Vaše názory na půdorys našeho plánovaného domečku. Co se týče spodního patra, nejsou tam přepočítány celkové metry obytné místnosti a pracovny, protože došlo k několika úpravám. V podkroví zase uvažujeme nad zrušením střešních oken v šatně a koupelně. Jsme na začátku projektování, tudíž dochází k různým úpravám. Proto budeme moc rádi, když uslyšíme názory více lidí :) Děkujeme za pomoc :)
Odpovědět
ahoj, je to taková klasika nic inovátorské chválim komoru a šatnu v patře a špajz a komoru v přízemí OP+jídelna+kuchyň 33m2 je tak dost na hraně, lepší by bylo kolem 45m2 co se mi nelíbí že se nastupuje do schodů až tak daleko od OP až za rohem okna neruš ta těch pár korun to nestojí
Odpovědět
zvažte zda opravdu : 1, chcete mít nahoře i dole záchod v koupelně ? 2, chcete mít trvale takto spojenou kuchyň s obývacím pokojem, tj, ruchy. pachy těsně za zády těch, kteří se chtějí třeba v klidu dívat na TV ? .... Co tam udělat příčku, uprostřed s širokými, dvoukřídlými dvěřmi s posuvem na zed (průchod 1,5 - 2 metry), z matného skla. ... které můžu být standardně otevřené a v případě potřeby se dají prostory oddělit...
Odpovědět
@zuzanaaa123 Klasika to opravdu je, ale v jednoduchosti bývá krása. Je to logicky uspořádané, dobře orientované. V šatně je podle mě okno zbytečné a navíc se střešními bývají potíže, naopak v koupelně bych okno chtěla, ale když tam máte normální (jestli to dobře chápu), tak by to mohlo stačit.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc vám všem děkuji za názory :) Nechtěli jsme nic obrovského - bojím se, abych nestrávila veškerý volný čas úklidem a navíc si s přítelem uvědomujeme, že jednou v domečku zůstaneme sami dva - tak abychom se tam nehledali :D Navíc bychom chtěli stavět svépomocí, proto jsme nechtěli nic složitého. Co se týče koupelen - zvažujeme zda sprcha dole vůbec bude, mně osobně by asi stačila pouze jedna koupelna a dole pouze wc s umyvadlem, čímž by se odboural problém nesamostatného wc. Spojení kuchyně a obýváku také promýšlíme. Původně jsem myslela, že kuchyň bude "za rohem", ale nějak se nám to nepodařilo zrealizovat. Možnost posuvných dveří je zajímavý nápad a určitě ho zvážíme :) Co se týče střešních oken - přijdou mi zbytečné, protože do každé místnosti vychází okno normální (kromě šatny a komory) a jelikož jsou místnosti celkem malé, mysleli jsme si, že by normální okna mohla postačit :) Moc děkuji za nápady a budu ráda za jakékoliv další názory ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?