Projekt "Venkovský dům" - máte zkušenosti?

Profilova fotka
Zdravím všechny, měla bych otázečku, s přítelem jsme si vyhlídli projekt "venkovský dům" http://www.venkovskydum.cz/venkovsky-... , rádi bychom ho na klíč (bohužel svépomocí stavět nemůžeme, nejsou známí a sami jsme totální amatéři). Má s tímto projektem někdo zkušenosti, nebo v něm někdo spokojeně bydlí? :) Děkuji všem za odpověď či připomínky.
Odpovědět
Profilova fotka
pokud máte pozemek jako na vizualizaci, tak se mi to zdá rozumné řešení
Odpovědět
U tohoto projektu jsem mrkla hned na půdorys a vyměnila bych kuchyni s obývákem. Vždycky je podle mě lepší mít kuchyni směrem k příjezdové cestě, krásně pak vidíš na příchozí návštěvy a obývák máš pak do klidnější části, kde je zahrada. Ale je to o osobním vkusu :) Pak bych si dala ještě pozor na tu cenu. Je uvedena jako orientační a bez DPH.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Objednal jsem si jejich e-knihu: STAVBA DOMU SVÉPOMOCÍ a dále bych ji moc NEDOPORUČIL, je to 120 stran uměle roztáhnutého textu, pro laiky ani nevysvětluje základní pojmy co je co, neřekne ani na co si dát u stavby pozor, hrubě popisuje jak máte například zdít nebo stavět krovy (což svépomocí člověk opravdu většinou nedělá) a když přijde řada na podlahy nebo obklady, tak vás stručně odkáže na řemeslníka..... :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?