Projektant Houdek Choceň - zkušenost

Ahoj, mám za sebou dvě schůzky s Ing. Houdkem z ateliéru Top-architekt a strašně se mi líbí jeho způsob práce. Bohužel není zrovna nejlevnější, nikdo jiný ale nenabídl srovnatelné služby. Projektoval někomu z vás domeček? Máte třeba nějaké konkrétní příklady, že se vám poměrně vyšší investice vložená do projektu vyplatila? Navíc chce i velmi vysokou zálohu, tak bych potřebovala uklidnit, že to budou dobře vynaložené peníze... Doufám, že najdu někoho s reálnou zkušeností. Všem díky za příspěvky.
Odpovědět
@noemi77 je to spolužák ze základky, ale bohužel teda nevím jaký je architekt, já ho moc nemusela :-D :-| takže bohužel, ale zkusím se poptat..
Odpovědět
můžu se zeptat kolik si bere za studii? dík
Odpovědět
@ivaa32 Chápu ;-), ale kamarádi být nemusíme a profesně se mi zdá více než OK. Reference by se mi hodily, třeba projektoval někomu z ostatních spolužáků...
Odpovědět
@iveta_89 To ti bohužel neřeknu, dostala jsem cenovou nabídku na projekt jako celek.
Odpovědět
@noemi77 a to dělá kolik? projekt pro stavební řízení nebo i prováděčku?
Odpovědět
@iveta_89 Máš SZ.
Odpovědět
Zkouším ještě posunout téma - zatím jsem se bohužel nic moc nedozvěděla...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Dobrý den, podařilo se Vám najít dobrého projektanta? Můžete prosím doporučit? Též někoho nyní hledám. Děkuji. :-)
Odpovědět
@ketty123 Napíšu SZ.
Odpovědět
@ketty123 Tip na dobrého projektanta nemám, ale bohužel mám špatnou zkušenost s panem Zběhlíkem z Holic. Pan Zběhlík na nás působil seriozně a ochotně, četla jsem na něj občas i nějaké doporučení. Proto jsme se v lednu zkontaktovali poprvé s tím, že nám dodá do konce září celou projektovou dokumentaci. Bohužel projekt nedodal a v září nám sdělil, že ho dokončí až někdy během zimy, což pro nás bylo naprosto neakceptovatelné. Proto jsme se na konci září (bez projektu) rozloučili a spolupráci ukončili...takže 9 měsíců ztracených, v listopadu máme kupovat pozemek na který potřebujeme hypotéku (chtěli jsme žádat o hypo na koupi pozemku + stavbu), ale nemáme projekt a žádný projektant teď na rychlo nemá čas...takže super situace :-( Ale pokud na projekt máte opravdu hodně času (minimálně rok), tak jako projektant asi nemusí být špatný.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?