Projektant Ostrava a okolí

Hezký večer, pozemek jsme už koupili a teď je na čase začít řešit projekt domu. Máme "vybraný" vzor typového bungalovu 1383 od EUROLINE, ve kterém bychom chtěli udělat změny. Myslíme si, že je lepší si nechat projekt vypracovat na míru. Obracíme se na vás s prosbou, jestli máte kontakt nebo doporučení na projektanta v Ostravě a okolí, který nebude chtít balík peněz, ale normální částku :-) .... Děkuji, mějte se fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, pokud byste chtel, za nas muzeme doporucit naseho projektanta, ktery nam projektoval podkrovni dum z VPC. Delal pro nas provadeci dokumentaci i zelenou usporam a nyni pomaha behem stavby. Je z Brna, ale co vim, tak ma klienty i v Ostrave, takze by to nemel by problem. Zalezi, co znamena "balik penez". My u nej meli komplet provadeci dokumentaci + vybehani na uradech za 80.000tis (meli jsme jiz hotovou studii). Kdybychom se meli ted rozhodovat znovu, rozhodli bychom se znovu stejne. Jsme opravdu radi, ze jsme na nej narazili. Kontakt na nej http://www.atelier-partika.cz/ Kdybyste na nej chteli vice referenci, tak napiste.
Odpovědět
Děkuji za doporučení. 80.000Kč s vyběháním po úřadech je asi OK. Brno je dost daleko, ale pokud jezdí i na Ostravu (záleží, ale jak často), tak by to asi šlo...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?