Projektant Ostrava - tip

Dobrý den, nemáte nějaké kontakty na projektanty na domek. Jsme úplně na začátku tak hledám někoho spolehlivého. případně jestli můžete napsat i cenu. Děkuji :)
Odpovědět
Spíše bych Vám doporučil architekta. Na něm nešetřete.
Odpovědět
Na druhou stranu z předraženého projektu taky nic dobrého nekouká. Oslovili jsme jich mnoho a ceny byly ve velkém rozpětí, i 200 tisíc za projekt patrového domu, a kladli si podivné podmínky jako že si nemůže vybrat materiály, že všechno bude podle něj, jak to vyprojektuje... no ruce pryč.
Odpovědět
@nikolruzickova Jste-li úplně na začátku, tak bych doporučil prohlídku typových projektů. Nechte si poslat pár katalogů, sedněte k internetu a prohlížejte, den, týden, měsíc. Jsou jich snad tisíce. A ono se zas až tak něco mimořádně odlišného a jiného vymyslet nedá a vy si u toho prohlížení a diskuze nad vybranými ujasníte, co vlastně chcete....A teprvá potom bych zkoušel oslovit někoho o vypracování projektu.
Odpovědět
Doporučuji řešit studii s architektem a potom dát projekt Vám může udělat skoro kdokoli, samozřejmě záleží na požadavcích. Mne stál projekt 70 tis bez studie. Kvalitní studie 50 000,- a na ni nešetřit, dispozičně a jednoduše účelně vyřešit.
Odpovědět
Za projektantem jsme šli až ve chvíli, kdy jsme měli už skoro jasnou a ucelenou představu o půdorysu domu. Měla jsem i k dispozici projekt od známé, která mě jejich domem inspirovala a s projektantem jsme akorát doladili technickou místnost a komoru...Včetně všech poplatků cca 70 tis. ( PENB, pož.zpráva, radon, atd. ).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?