Projektova dokumentace k vice pozemkum

Dobry den, chteli bychom nechat zasitovat nekolik pozemku najednou. Jednalo by se ca. o 12 pozemku, ktere jsou momentalne bez siti. Bude se jednat o CEZ a pripojky, Internet, prijezdova cesta k pozemkum a navr na budouci studny. Vodni rad a kanalizace nebude projektovana, protoze obec nema kapacitu na pripojeni. Zadame poprve o vytvoreni projektu a vime, ze je to vse individualni, ale prikladam pdf prehled nabidky od pana Projektanta na predbeznou cenu pouze za projektovou dokumentaci / studii. Rada bych slysela prosim Vas nazor ohledne naceneni polozek. Predem mnohokrat dekuji.
Odpovědět
Muj nazor: Zlodejina. Takova palba za site a cestu? Kolega toto neplatil ani za navrh vily za 20 mega co ted stavi a to mu navrhovali i interiery mistnost pp mistnosti. Kdyz vezmu jednotlive polozky, ktere mi přijdou mimo: Predprojektova priprava Existence siti = 3 maily s dotazem na pritomnost siti a zaslani vykresu. Prace v KN = jeden vecer klikacka na katastru, aby nasel vlastniky, bremena apod. Vyneti ze ZPF Tuto celou dokumentaci mi pani co se tomu venuje vytvorila asi za 2000. Vymery ma ze sveho navrhu, bonita je v katastru, nasobit snad zvladne za mene jak 25k. IC k vydani uzemniho rozhodnuti Jakoze za kilo tu dokumentaci s zadosti o vydani rozhodnuti da na urad a pripadne doplni co mu tam chybi. To je trochu sranda. Toto se u celych domu pohybuje od 10-20 tisic. Kdyby za mnou nekdo prisel ze 200k a neuslysim o nicem, jdu do toho, za 500k mi to prijde ze jste natrefili na nekoho kdo vas bere na hul nebo naopak profiky, kteri delaji velke projekty a kdyz maji delat vas mensi, tak si to naceni tak, aby se jim to vyplatilo.
Odpovědět
@peju mnohokrat dekuji za uprimny nazor. Vlastne je to Projektant v jedne male vesnici a je pravda, ze se jedna o vice pozemku, ktere lezi vedle sebe, ale mam taky zvlastni pocit, ze je to opravdu hodne. Zjistovala jsem u CEZ a CETIN, zda bychom mohli vyridit tyto dve site sami bez projektanta pro vsechny majitele pozemku a obdrzeli jsme od nich informace, ze to neni problem. Mam stejny nazor, ze pokud by si rekl 200k a vse vyridil, tak asi ano, ale 500k a to v tom neni zadna realizace prijezdove cesty. Pouze vykresy a jak rikate, zjisteni siti jsme udelali sami na internetu a na katastralnim urade. Pan Projektant mi to vysvetlil tak, ze to bude komplexni studie, ktera se musi prezentovat obci, aby to schvalila a samozrejme stavebnimu uradu. Kazdopadne dekuji za Vase odpovedi a pujdu hledat alternativniho projektanta.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?