Prosím jak velkou máte koupelnu?

Plánujeme tam mít vanu, sprcháč,dvě umyvadla a záchod a vychází nám to na 8 m2, Nějak nevíme, jestli to je dost. Díky
Odpovědět
Podle mě je tak akorát. Záleží také na umístění dveří a okna. My máme okno proti dveřím prakticky přes celou šířku (jen je ve výšce 140 cm). Máme vše, co popisuješ, navíc bidet, sprchář je 110x80. Umyvadlo máme velké a ještě u něj boční skříňku, tak dvě umyvadla by se tam v pohodě vešla. Koupelna má 8,5 m2.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme jednu koupelnu 7,8 a druhou 8,3 m2 a nic velkýho to teda nejni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
máme 8, a nic moc .. máme sprchu, vedle pračka, 2 umyvadla, na druhé straně vana a dveře. místa tam tedy moc není ..sprcha 90x90 a vana 180x90
Odpovědět
Spodní máme jen 5 m2 - sprcha, wc, umyvadlo. Horní máme 9 m2 - sprcha, vana, umyvadlo a je krásně prostorná (ale wc máme zvlášť a nemáme šikminy). Vyberte si konkrétní zařizováky a zkreslete si to do půdorysu, jak psala aneri53 záleží hodně na umístění oken, dveří, jestli jsou tam šikminy, jaké jsou možnosti vyvedení stupaček atd. Myslím že i některá koupelnová studia mají nějaký plánovač volně ke stažení.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme cca 10m2 a máme tam, vanu, sprcháč (docela velký), wc, umyvadlo, pračku a je tam i tak ještě dooost místa ;)
Odpovědět
Koupelna 18 m2 a vedle místnůstka 4 m2 na pračku, prádlo + věci na úklid. Rozměry jsou takové díky rekonstrukci, ale máme tam šikminu.Do novostavby bych si tak velkou nedala, ale musím přiznat, že mi vyhovuje. Mám jí uklizenou dřív, než tu, která měla 7 m2 a bylo tam " páté přes deváté".
Odpovědět
Tak my vše toto máme v koupelně 7,1 m2 a teda podle prvních pocitů je to dost na fest, ještě nebydlíme, vana 160x100 rohová a sprcháč zděný 80x80, metřík čtevrečný navíc by se hodil
Odpovědět
my máme 5, 6 a 5,5 a jsou to nudle, pak bude ještě jedna relaxační místnost o 12 metrech a koupelnu bych chtěla aspoň těchto velikostí. V jedné z koupelen bude vana a ve dvou sprcháč, ale raději bych brala jednu fakt velkou. Třeba těch 18m od @mirca36 bych brala všemi deseti ;-)
Odpovědět
Meli jsme koupelnu 2,5 m2: vana 150x75, pracka 44x60, velike umyvadlo se skrinkou 80x55, skrinka (misto okna luxfery) ( v panelaku) Ted stavime 6m2: vana170x75, umyvadlo 65 x42cm, pracka 44x60, WC geberit, skrinka a druha koupelna 10,4 m2: vana 170x90, sprchac 90x90, umyvadlo 150 x 50, pracka 60x60, okno, skrinka, (WC zvlast) Hrozne zalezi na tom, jak to seradite. Na netu jsou i free programky ke stazeni na koupelny, zkus si to namalovat. A pak stejne je lepsi si to promitnout i do toho prostoru. Obe nove koupelny jsme radili tak, aby tam bylo dost prostoru se i "otocit" a hlavne aby to nebylo prilis naplacane. Hodne taky udela obklad. Prilis vyrazny a tmavy obklad pusobi stisneneji :-) Hodne stesti..
Odpovědět
Zdravím, jsme v paneláku a koupelnu jsme zrekonstruovali tak, že jsme využili prostor zbytečně veliké chodby s koupelnou a wc. Nyní máme 10m2 (cca 3,3x3m) sprcháč 90x 90cm, vanu 170x90cm, umyvadlo 100x50cm, pračku, toaletu. Úložný prostor. Dost místa :-)
Odpovědět
Máme koupelnu v paneláku 3m2. Je tam vana, umyvadlo, záchod i normální pračka. Nemůžu si vynachválit úklid. Dá se do dvou minut vypulírovat i vyřazenou ponožkou :-). Ani tam nemáme topení, když napustím vanu nebo se sprchuji, hned se krásně zahřeje vzduch. Jinak mám ráda velké vzdušné prostory, ale tahle koupelna je vyjímkou. Nutno podotknout, že jsme jen dva. S velkou rodinou by to asi bylo jiné.
Odpovědět
tak my máme jednu koupelnu 4,5 m2 a vejde se tam sprcháč, umyvadlo, WC, pisoár a pokud bych moc potřebovala, dala by se tam i pračka. Druhá je cca 13 m2, ale WC je samostatné a na jedné straně se nám od 1,2 m zvedá střecha, ale i tak tam máme vanu 1,5 x 1,5 m, sprcháč 90x90, umyvadlo 80 cm a zavěšenou skříň a spoooustu místa, takže by klidně mohla být i menší
Odpovědět
Článek se načítá
my máme koupelnu 6,6m2 máme tam pračku, větší umyvadlovou skříňku a rohovou vanu. Ale příště bych volila klidně menší koupelnu, zdá se mi ta naše zbytečně veliká :-N
Odpovědět
My máme podkrovní koupelnu 10,7 a vedle pradelnu/WC 5,1. V přízemí zachod se sprchacem jen 2,6. Ale zkušenosti ti zatím nepovím, jsme ve výstavbě :-) Hodně záleží na dispozici, jakou máte ale teoreticky by tech 8 m2 melo byt dostačujících
Odpovědět
Profilova fotka
Máme 8 m2 (ale část je prostor pod schody) a vše uvedené kromě záchodu, ten je hned vedle (1 m2). Navíc oproti vašemu výčtu tam máme pračku. Místa dost, i tancovat by se tam dalo :)
Odpovědět
my máme v koupelně 2 umyvadla, vanu, sprcháč, wc a má 12 m2 a je to tak akorát, další koupelnu kde je vana, wc, a 1 umyvadlo tak asi 8 m2, a pak máme další dvě koupelny a každá má 5m2 a v jedné je vana, wc a umyvadlo a ve druhé je sprcháč, umyvadlo a wc ono hodně záleží jak se koupelna uspořádá a také jak velké jsou umyvadla, vana i ten sprcháč,
Odpovědět
Máme záchod v přízemí 1x2m, horní menší koupelnu 2x2,3m tam bude umyvadlo, sprcháč, záchod. A větší koupelnu 2,8x2,3m tam bude i koupelna. Větší bych nedělala, zbytečná práce na úklid.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?