Prosím o inspiraci 5+kk, 5+1 vchod ze západu

Zdravím všechny vespolek 🙂 Řešil někdo stavbu domu se stejnými/podobnými dispozicemi? Rádi bychom 2 dětské pokoje, pracovnu, ložnici se šatnou, technickou místnost a obývák spolu s kuchyní ( + spíž) se vstupem na terasu. Garáž bychom řešili buď formou přístřešku pro jedno auto a nebo případně, pokud zbude rozpočet tak by se nám líbila vně domu 🙂 Moc by nám pomohlo nějaké nakopnutí. Projetých internetových a katalogových stránek máme nespočet, ale pořád se v tom plácáme. Víme co bychom chtěli, ale nevíme jak to dát "dohromady" 🙂 Děkuji za jakoukoliv reakci.
Odpovědět
Profilova fotka
Asi by bolo jednoduchsie dat plan a nechat ho okomentovat.
Odpovědět
Profilova fotka
tohle by se mohlo líbit 🙂
Odpovědět
@lenkito10 Z jakych stranek mate prosim ten pudorys? Prosla b ych si, zda nemaji neco pro nas 😄 Vypada dobre 🙂
Odpovědět
@netty_ pokud víte, co chcete a máte již pozemek, tak není ideálnějšího případu kdy se obrátit na architekta, který by vám navrhl dům přesně podle vašich přestav 😉 Věřte, že během procesu návrhu si spoustu věcí ještě doupřesníte a rozmyslíte a různých "nakopnutí" přijde spoustu 🙂 Vycházím z toho, že podle dotazu nehledáte typový dům.
Odpovědět
Profilova fotka
@alipo z FR, no ja som v FR. Ale mozte si do vyhladavaca zadat v GB, DE, FR, ES jazykoch "plan domu 4(5) izieb" budete mat rozne plany. Mate fajn pozemok, prichod z Z alebo S je super. Ak nechcete poprechadzat vsetkymi izbami predtym ako pridete do obyvky, s takouto volbou L mozte z obyvky vidiet aj na ulicu, aj mat sukromie v zahrade. Treba ale mysliet aki su susedia. Plan ma dost nedostatkov, vsetko treba prisposobit. Ako emko4 pise, architekt by vam mal poradit. Ale podla mna treba aj popozerat, co asi ako.
Odpovědět
Profilova fotka
Takové žluto modré půdorysy má např GServis, mají typových domů hromadu, filtry taky hezké. Ještě se mi líbili půdorysy u Lucernu.
Odpovědět
letos začínáme stavět bungalov 5+kk, příjezdová cesta ze západu viz album https://old.modrastrecha.cz/blog/luci...
Odpovědět
@lenkito10 moc děkujeme za tento návrh, asi se od něho odpichneme 🙂 Neměla by jsi prosím nějaké bližší info o tomto projektu/internetové stránky? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
https://www.maisons-mca.com/nos-model...
Odpovědět
Profilova fotka
.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?