Prosím o komentáře k našemu půdorysu

prosím, prosím, co se vám zdá špatně na našem projektu? vchod /přední strana domu/ je jih.
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela79 Je to celkem v pohode, jen bych jeste zvazila vstup do spize primo z kuchyne a vstup do satny z loznice...jelikoz se vam do loznice nikam nevejdou zadne skrine, urcite se vam nebude chtit rano pres chodbu do satny, mnohem pohodlnejsi by to jiste bylo primo z loznice...jaka je orientace na pozemku?Kde je prijezdova cesta?To osazeni se mi moc nezda...urcite byste meli dodrzet alespon 3,5 m od hranice pozemku souseda, nevim, zda toto mate splneno...
Odpovědět
@carpatia přředek domu je jih, cesta je ta spodní skosená čára.....
Odpovědět
aj mne sa páči...ale s poznámkou ako carpatia...chodiť do komory cez chodbu nie....a do šatníka tiež nie
Odpovědět
Profilova fotka
No super posun od předchozích. :-) Mně se to takhle moc líbí. My teda budeme mít vstup do šatny z ložnice, protože jak tady bylo psáno, nechtělo by se mi chodit pro věci přes chodbu. Ale třeba spíž bych takhle klidně nechala, protože by mi zase ty dveře rušili kuchyňskou linku, pokud by měl být vstup z kuchyně. :-) A jenom nevím, jak máte široký WC - nemám moc ráda takový ty pidiumývátka, ale někomu to třeba nevadí. :-) Takže za mě palec nahoru. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přijde mi to naprosto super. Jen bych udělala pár změn, které by mě osobně víc vyhovovaly... Spíž bychrozdělila na dvě místnosti, z jedné půlky bych pak hned u vchodu udělala " odkládací" šatnu (nemám ráda věšák a botník v předsíni, každý, kdo vyjde, hned visí bordel, uklizeno tam není nikdy) a druhou část bych pak nechala jako spíž přístupnou z kuchyně (a nebo z chodby, záleží, jestli se tam budeou skladovat věci, co musí být pořád při ruce nebo kompoty. Pak místnost 1.13 má být šatna nebo tech. místnost? Já bych z ní udělala TM/sklad, aby pračka, sušička, kotel atd. co nejmíň rušily obývák a vlastně ani neměly společnou stěnu s jednou ložnicí. Vedle obýváku pracovnu/pokoj pro hosty (já osobně chci tuto místnost přístupnou přes obývák a ne chodbu, ale to je opravdu jen otázka názoru, klidně jí nechat takhle přes chodbu). No a pak souhlasím, že šatna vedle ložnoc přístupná z ložnoce, každá dětský pokoj pak vestavěná skříň. případně si do šatny můžou dát sezonni oblečení i děti. Všechno, co píšu, jsou věci, které mám naplánované já. Pokud by to zůstalo takhle (ze zmenou přítupu do šatny), je to bez chyby.
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela79 Ja bych treba zvazila jeste tohle reseni, protoze ta spiz i ta satna jsou dle meho az zbytecne velke. Spiz bych si udelala pristupnou i z chodby, takze bych si tam mohla bez zbytecneho zachazeni treba rovnou skoro z auta ladovat krabice s mlikem apod., a z chodby bys mela jeste pristupnou komoru treba na uklidove prostredky apod. A to same plati o satne. Posunula bych dvere v loznici tak, at se ti tam jeste vejde skrin, protoze bez skrine v loznici je to fakt hodne na prd, pak k tomu jeste mensi satnu na sezonni veci a z chodby by byla satna pro deti...
Odpovědět
@carpatia Dobře a prakticky vymyšlené :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
@carpatia Do té spíže z tvého návrhu se ale nikde nevejde žádný regál. Překáží tam dvoje dvěře. Leda šoupací....
Odpovědět
Profilova fotka
@jessika To je nahodicka, napadla nas naprosto stejna vec...ja tam tu satnu u vstupu nekreslila, pac jsem nevedela, jestli neni touha prave po odkladaci stene, ale klidne bych ji tam udelala taky:)
Odpovědět
Profilova fotka
@jessika regal je pod oknem...je to dlouhe jak 14 dni pred vyplatou, to staci bohate...
Odpovědět
Profilova fotka
@jessika pod pomyslnym oknem, ktere tam neni:)...je to na delku 2,8 m, to je vice nez nadstandartni spiz...
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela79 a predkem domu myslis co?Vstup a garaz?Takze cesta je z jihu?
Odpovědět
Článek se načítá
@carpatia ano cesta je z jihu
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela79 hmm, tak to budete mit tu spolecenskou cast teda dost hodne blizko k te ceste....mozna to mela byt uplne jina koncepce domu, na takovy pozemek...ale ted uz s tim asi tezko neco delat...
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych do tý spíže dvoje dveře nedělala. Záleží na tom, k čemu má sloužit. Mě by třeba vchod ze zádveří nijak neimponovat, ale dlouhé police či skříně ano ;-)
Odpovědět
@carpatia tak pozdě není nikdy, nemáme to ještě uzavřené, proto to tady řeším a hledám rady a nápady. Zrovna dnes mě poslal ještě 2 návrhy, mrkněte, zdají se Vám lepší?
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela79 ja jsem ted nedavno podobny pripad resila a vyresila jsem to viz. obrazek, treba by vam podobne reseni taky pomohlo...vzhled mam v albu domecky
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela79 tam je proste potreba trochu prizpusobit tvaru pozemku..a vytezit z toho maximum...
Odpovědět
Tak ten první je zatím nejhezčí, co jste tady dala-jen bych zrušila to sererní okno v ložnici-teda pokud nemáte důvod, proč tam jsou dvě. @michaela79
Odpovědět
@michaela79 Ak vchod je na juh, tak potom pri tých prvých variantách bude izba pri tých dvoch weckach dosť tmavá, slnko tam zasvieti na chvíľu pri západe. A pri tých druhých variantách, ak je zas vchod na juh, kde bude terasa? na západ, pri wecku a kúpelke? Neviem aká je okolitá zástavba a šírka pozemku. Ale nedal by sa spraviť slížik z juhu na sever, pritlačený na východnú stranu pozemku tak aby sa dal využiť priestor na západe? V tom prípade by bol návrh od carpatia úplne super a sedel by vám aj na pozemok, takto natočená garáž by vám ani moc netienila a zároveň by čiastočne izolovala do od cesty. Btw. @carpatia aká je veľká tá kúpeľňa pri spálni? Sa mi to riešenie páči :)
Odpovědět
@michaela79 a ešte. Pri tých prvých variantách, terasa by bola asi na sever. Vyhovuje vám to tak? Aj pri tých druhých variantách, terasa na západ by bola väčšinu dňa tienená zvyškom domu. Je to neštandard, ale môže byť že vám to tak vyhovuje.
Odpovědět
Profilova fotka
@beava Koupelnicka je 2 m2, je to opravdu jenom takova "poaktovka", jak bych trosku peprne rekla :-D . Ten dum je samozrejme pro uplne jine lidi s uplne jinymi pozadavky a treba i zivotnim stylem, ale s dost podobne problemovym pozemkem a presne dostatek slunecniho svitu a zarovne soukromi od cesty byl duvodem, proc jsem tu garaz takto natocila..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?