Prosím o názor na bungalov

vchod do baráču je ze severní strany,přičemž příjezdová cesta je ze strany západní až po jižní stranu,kde je slepá ulice.Jaká varianta je lepší?
Odpovědět
Ahoj, za mě určitě varianta prvni. Hezky řešený.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně by u obou variant hodně vadil ten záchod u okna na terasu...
Odpovědět
děuji za názory,mě se líbí oba,jen nevím na kterou stranu je lepší mít terasu a u prvního obrázu bych nemohl mít v kuchyni rohové okno, jak u obrázku druhého,ráda bych viděla na bránu :-) to WC jsem ze začátku zvažovala,ale naštěstí mě to tolik nevadí,stůl by byl na druhé straně terasy
Odpovědět
@lucik81 Mě se víc líbí varianta s terasou na jihozápad - kvůli sluníčku. Pokud je terasa na jihovýchod, sluníčko si tam užijete spíš dopoledne, na jihozápadní straně zas odpoledne, což je lepší, vzhledem k tomu, že dopoledne jsou většinou lidi v práci. Co bych ale řešila trochu jinak je ložnice a koupelna - přišlo by mi líto, že na jižní straně, kde bude nejvíc teplo a světlo, bude koupelna, kde se člověk zdržuje během dne chvilku, a ložnice, kde se jen spí, takže sluníčko tam není potřeba a chládek je naopak výhodou. Zkusila bych to ještě trošku překopat, místo ložnice a koupelny bych dala dětské pokoje, aby byly krásně světlé a terasu bych udělala na jihozápadní straně i za roh, abyste mohli třeba s kamarády posedět venku do noci beze strachu, že budete budit děti, stačí přesunout stůl a židle za roh. K plotu bych pak vysadila nějaké vyšší keře apod., abyste byli trošku schovaní :) Jo a ještě mě napadá, že bych v obýváku nebo kuchyni přidala nějaké to okno na západní straně, taky kvůli světlu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se líbí druhá varianta, protože u té první bude v létě v pokojích na západ večer horko, ale to můžou vyřešit venkovní žaluzie. Ještě mě na první pohled zaujalo to auto, které je docela daleko od silnice, což v zimě nebude nic moc. Budete muset odhazovat zbytečně moc sněhu.
Odpovědět
Profilova fotka
za mě taky druhá varianta ;-) obývák s terasou na jihozápad a přidala bych okno nebo dveře na západ :-) co se týká dětských pokojů , souhlas s @lucik81, dala bych je na jižní stranu. budeme to mít podobně ;-)
Odpovědět
děkuji moc za postřehy a nápady.Určitě se nad nima zamyslím,hlavně nad těma dětskýma pokojema.Na západní straně u druhého obrázku určitě patří onko, úplně stejné, jak je na prvním obrázu,jen jsem na nej zapomněla.Každá,rada,nápad atd. ráda uvítám.
Odpovědět
když bude terasa na johozápad,nebute tam pak navečer příliš velké teplo?Bude tam k vydržení?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucik81 Záleží co máte radši, my určitě plánujeme terasu na jihozápad, máme rádi slunce, teplo. Zastínit to můžeš vždy nějakým přístřeškem nebo slunečníkem. Podle mě těch parných dnů v roce zas tolik není, naopak to beru tak, že díky tomuto umístění můžeme sedět na terásce zjara i na podzim, pokud bude svítit slunce :-) ale pokud máte raději stín, tak spíš ten východ.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?