Prosím o názor na projekt

Zaujal mě tento projekt. Jen mu chybí tech. místnost někdo nějaký nápad?
Odpovědět
@mirekhos Jak máte světové strany? Mě se to teda moc nelíbí, do koupelky to máte přes 2 chodby, v první chodbičce předveřování, jeden pokojík necelých 12m, ale ložnice kam večer zajdete a ráno výjdete skoro 16m.....
Odpovědět
Profilova fotka
no kdyby jsto ho chtěl jen upravit a získat technickou vzala bych kus z té ložnice, ale nevím jestli by to vyšlo. Možná by se o půl metru metr musel dům prodloužit. A okno v ložnici není dostačující na tu plochu určitě... a ty dveře bych omezila taky, ale to je hned :).
Odpovědět
Profilova fotka
Se vším co tu bylo řečené souhlasím, ta ložnice je zbytečně velká, ale co ta spíž? 4,3 m2? A co tam udělat technickou?? Mě se také nelíbí těch chodeb, zádveří chápu, ale zbytek mi přijde zbytečné plýtvání místem, máme podobný projekt se vším co potřebuji. Zkuste pohledat ještě jiný... ale můj názor.
Odpovědět
Profilova fotka
proc vsichni delaji loznice jako krava a detske pokojicky mrnave? dospeli v loznici jen spi (nebo travi noc ;) zatimco deti ve svych pokojich bydli, pracuji, hraji si.... proto jim udelam co nejmensi prostor ? ten 13.6m2 pokojik ok, ale ten malej?
Odpovědět
@jumpmans tak bacha s takovým názorem na MS, tady je hodně zastánců dětských pokojů do 12m...sama jsem na podobné diskusi dostala "nakladačku" že je to dostačují prostor pro děti když jsem si dovolila napsat svůj názor že, pokoje jsou malé.... Tady v tomto návrhu bych ubrala trochu z obýváku a zvětšila pokoj pro dítě.
Odpovědět
mě osobně by odrazoval fakt, že ložnice navazují na zádveří, přijde mi to dost diskomfortní, většinou se dělají do klidové zóny domu..Zvážila bych to.
Odpovědět
@alisek Jé paní se zas ozývá. :) :)
Odpovědět
@mirekhos Ta ložnice hned u vchodu mi přijde divná, neměla bych pocit soukromí.
Odpovědět
@sharon41 ale ne v tomto projektu s Vámi souhlasím. Nikde není moc místa na úložné prostory. Vstupní prostor malý, chodby malé. My sice pokoj máme 12 m2 ale na chodbě velkou knihovnu a ve vstupním prostoru velkou věstavěnou skříň a šatnu. Takže spousta věcí holka v pokojíčku mít nemusí. Tady na tom projektu moc prostoru nevidím.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja tyhle prispevky moc nechapu. Ono obcas neni od veci se zeptat profesionala, zaplatit si konzultaci, nechat si vysvetlit co a jak, nez sem slepe hodit projekt a komentujte. Vime toho o tobe a malo, nevime, kolik tam bude bydlet lidi, jaky je rozpocet, kolik vam je, kolik tam chcete travit casu, jak se to bude vytapet (od toho se dal vyviji technicka mistnost), atd. Nektery zaplaceny projektantovy nebo designerovy rady jsou prenosne. Nekdo takhle treba bydli, ale za me urcite ne: - minimum uloznych prostor, rikam to porad, ale tady je to jeste patrnejsi vzhledem k malym pokojum. Nebo se pocita s tim, ze rodice budou mit v loznici nejakou kravu pres celou stenu, a v ni povleceni, naradi, zimni obleceni, lyze, atd.? - malo svetla, zato spiz ma vlastni okynko. Hmm. Takze k oknu treba zadny regal nedam, tim se ulozny prostor jeste zmensi, nehlede na to, ze v komore fakt nepotrebuju denni svetlo. Krome toho je spiz temer v srdci domu, to proste ne - spatne rozdeleni zon na soukromou a "verejnou". Takhle bydli nekteri v bytech, ale v dome, kde mam volnost si ho navrhnout? Nope. - jedine wc sousedi s loznici... uf. A vubec, koupelna je blizko a daleko zaroven, budete slyset kazdyho, kdo se bude sprchovat nebo bude na wc, ale sami to mate za roh. - kde se bude prat/susit? To jako pracku dat hned vedle (zbytecne) rohove vany?
Odpovědět
@sharon41 mě to vtipný moc nepřijde jako vám
Odpovědět
@maii Krásně napsané. Ve všem s Vámi souhlasím. Přesně jak píšete, každý má jiný životní styl a hlavně velikost místností nic nenapovídá. Záleží jaké jsou další úložné prostory v domě i mimo něj. Jaké jsou společné místnosti. Při projektu jsme všechno konzultovali, vnitřek domu nám navrhla disignerka. Dlouho jsem tady nečetla názor, který má hlavu a patu. Každý si tu mele svoje :)
Odpovědět
Článek se načítá
za neprofesionála jen to, že je to totálně špatné, ale asi to tak bude kvůli osazení na pozemku/světovým stranám. Přes ložnicovou část se tahat do OP a kuchyně je totální nesmysl...
Odpovědět
já mám technickou místnost venku z domu...=) a super, nemůžu si na nic stěžovat...=)
Odpovědět
Profilova fotka
@alisek Ano, na tu diskuzi si vzpominam :-D My sice budeme mit pomerne velkou loznici, ale i pokoj dcery bude mit pres 16m2. Take si myslim, ze deti potrebuji prostor a cim starsi dite, tim vetsi naroky na prostor - takze souhlasim ;-) Jinak k projektum se nevyjadruji, ten nas tu zkritizovali pekne :-D Ale i tak si za nim stojime, odpovida nasim pozadavkum, narokum, zivotnimu stylu... proto, tenhle projekt za me uplne spatne, ale chapu, pokud pro nekoho je to to prave ;-)
Odpovědět
Tak je to dost často používaný projekt, na střeše jsou o něm i vlákna, kdy v tomto http://www.modrastrecha.sk/forum/proj... jsou nějaké změny a možné úpravy. Vypadá to, že se v tom tedy bydlet dá a že je to normální projekt, který jen nemusí všem vyhovovat
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?