Prosím o názor na rozmístění v bungalovu

Dobrý den prosím máte někdo podobný projekt bungalovu dle tohoto, líbí se nám oddělena část spací od obývací. Nebo kdyby měl někdo nápad kam přidat technickou místnost a šatnu. Budu ráda za případné fotky. Děkuji moc.
Odpovědět
Žádná fotka 😉
Odpovědět
Bylo by fajn vložit nějaký obrázek :-)
Odpovědět
Jejda ona se nenahrala :-) a ještě vchod že severu
Odpovědět
TM je kde? My mame 2 deti,pro kazdeho pokojik o stejnych rozmerech;proc je u vas ten jeden pokoj tak velky-pro 1 ditko opravdu staci tech 12m2,vl.zkusenost.
Odpovědět
-Ta dispozice je na první pohled uspořádaná a příjemná. Co bych zvážil: Velkorysá WC s bidetem bych nahradil mísou WC s bidetovou sprškou. Je to příjemnější, než přesedat a ušetří to spoustu místa. Co to přinese v tomto případě? Možnost přeřešit prostor mezi ložnicí a velkým děcákem tak, aby se vešly dvě koupelny. Ten děcák by se mohl i zmenšit. V prostoru vstupu by se s nevelkým úsilím povedlo umístit malou TM (lze mírně zkrátit ložnici. -Zdá se mi, že obývací prostor i pokoje dětí jsou přesvětleny, což v zimě bude nějaká ta tepelná ztráta ale v létě problém s uchlazením. Třeba ten menší DP má 12,5m2 a okno 5m2 - mělo by být kolem 2m2. -Jinak se mi líbí i představa o interiéru, i krb a televize jsou vhodně umístěny, jídelní stůl bych otočil o 90°. Bude to pěkné :-)
Odpovědět
@catle děkuji moc toto je z euroline a budeme mít drobné predelavky ty zadni pokoje jsou pro 16tileteho syna a v jedné bude mít pouze postel a skříně a misto grand.oken pouze okno a druhý pokoj bude mít s pc sedačku atd.pokoje budeme metrazove upravovat,ale potřebovala bych právě někam vmisit technickou a případně šatnu k ložnici
Odpovědět
@pepitocz děkuji mnohokrát za super postřehyj toto je z euroline a budeme mít drobné predelavky ty zadni pokoje jsou pro 16tileteho syna a v jedné bude mít pouze postel a skříně a misto franc.oken pouze okno a druhý pokoj bude mít s pc sedačku atd.pokoje budeme metrazove upravovat,ale potřebovala bych právě někam vmisit technickou a případně šatnu k ložnici wc u vchodu s jedním a předsíň bude vetsi cca7m
Odpovědět
TM bych dala misto jednoho parkovaciho stani v garazi. Co se tyka satny, tak je vubec potreba? Kdyz bude mit syn dva pokoje, z toho jeden obri a dalsi satnu vidim v loznici. Na muj vkus az moc velky dum pro tri lidi.
Odpovědět
@tomulka4 Já bych tedy mladého tak nerozmazloval :-D Za chvíli vypadne z domu a nezbude, než si pořídit další miminko, jinak ty děcáky budou nevyužité.
Odpovědět
@pepitocz jejda miminko :-| no my už spíše vnoucatko druhému synovi je 28 takže ty dva pokoje do budoucna využijeme a máme ten jeden i brán jako případný pokoj pro hosty
Odpovědět
@luj89 tu technickou bych brala v té garáži, ale máme v běhu :-) stále své auta tak manžel nechce.Ty skříně v nakresu už byly tak jsem jen chtěla spíše zmenit na šatnu a více na pověření než políček,ale děkuji moc
Odpovědět
@tomulka4 mě se to celkem líbí. Myslím, že šatna je zbytečná, budete mít dost úložných prostoru v místnostech i na chodbě. TM bych udělala za wc- není to úplně šikovné, ale pokud tam bude jen kotel a bojler tak bych wc protáhla až do chodby, dala wc dopředu s bidetovou sprskou a udělala stoupací průchod do TM. V kuchyni pak recirkulace tee vody. Krom TM je jediná slabina to zádveří. Jeďte tam ani židli nator nějakou skříň a věšáky. A to ještě budete rádi, když vás nikdo nepřerazi dveřmi.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
zvenklu celkem pěkné, uvnitř se mi to moc nelíbí https://www.euroline.cz/img/projects/... Já mám rád propracovanější elka :-)
Odpovědět
Predek bych srovnal do roviny (garaz s loznici). Kdyz pak uberete kousek z cimerky pro mladeho, tak bude dost prostoru pro TM vedle WC. Se to nezda, ale i vysa ac a kybl s mopem je treba nekde parkovat
Odpovědět
@bamak děkuji moc😅zádveří budeme mít prodloužené cca na 7m.Prave tu technickou potřebuji nutně tak ji tam někam musím vmacknout, ten jeden pokoj je zbytečné velký, to vime budem upravovat.
Odpovědět
@vladimirsvorba děkuji ten obrázek hodně zkresluje měli jsme možnost v tomto domě být kde mají menší úpravy a právě tou prohlidkou se nám zalíbil moc akorát právě nemají technickou
Odpovědět
@lysakpav Děkuji moc ano toto bude srovnáme a tím pádem vznikne i větší předsíň
Odpovědět
@tomulka4 ještě teda,jak se ted na to dívám - určitě dveře od domu otevírat ven,ne dovnitř,jak to je nyní v nákrese.Ubíráte si zbytečně místo.
Odpovědět
@catle vchodové dveře se musí otvírat dovnitř, na to je předpis.
Odpovědět
@tomulka4 Když to srovnáte, přiblížíte se stodole. To závětří tam má nejenom praktickou funkci, ale přidává domu alespoň něco na zajímavosti, člení a rozbíjí hmotu. Já bych tedy nic nezarovnával.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?