Prosím o názor - umístění stavby na úzkém pozemku

Prosím, poraďte, zda Vám toto rozmístění přijde ok? Od cesty před garáži je místo pro stání, tímto se musí posunout RD cca 27m od cesty. Je to praktické?Procházet kolem garáže a jestě bude vchod do domu za garáži. Z okna bude vidět na branku. Prosím, co Vy na to? Měl by vchod být vidět na první pohled? Máme hodně úzkou stavební část, hledáme nejvhodnějsí řešení. Děkuji.
Odpovědět
@ospalky zalezi, jak to maji udelane baraky kolem vas. mrkni i do uzemniho planu, jake mate podminky pro umisteni domu ve vasi lokalite, pripadne se poptej na uradech. vetsinou se musi dodrzet ulicni cara, aby vsechny baraky byly v ulici vicemene stejne daleko od cesty....
Odpovědět
Budu mít dost podobnou vzdálenost vstupu do domu jako vy, také úzký pozemek. Mě ta vzdalenost naopak vyhovuje, ze není dům blízko ulice (i když klidné). Ve vašem případě bych se toho vůbec nebál, když zaparkujete v garáži, tak to máte do domu pár kroků. j.
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
@ospalky kamarád postavil garáž za domem, tedy přesně naopak. jakmile začne sněžit, je z toho dost špatný, protože prohazuje nějakých 50 m. mně by vyhovovalo i to, že nebude tolik vidět na zahradu před domem. intimčo je potřeba ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?