Prosím o názory na projekt bungalovu 4kk+G

Zdravím,prosím o vaše názory či připomínky k našemu projektu na bungalov.Vchod je z jiho-východu.Předem děkuji.
Odpovědět
Mně to přijde fajn, i když nejsem fanda těch dveří v chodbě - chápu, že chcete oddělit tu spací část a "veřejnou". Jak hluboká je ta skříň v zádveří?
Odpovědět
Opravdu je třeba mít v domě 3 x WC? To jedno blízko kuchyně je maličké a navíc je oddělené pouze jedněmi dveřmi od kuchyně/jídelny. Raději bych z toho udělal nějaký úložný prostor.
Odpovědět
@bayt zdravim,zatím tam není nakreslena,ale počítám tak min.40cm
Odpovědět
@peju zdravím,ta kuchyň/jídelna by měla být ještě oddělená od chodby šoupacími dveřmi,to 3.wc v tech.m.by se mělo používat jen když se sedí venku
Odpovědět
Pokud dobře vidí, tak pokojíky jsou nějakých max 10m2, což bych jim klidně dopřála víc. Nechápu potřebu té 2. koupelny a 3. záchodu. Chybí mi samostatná technická místnost a odkladiště např. na mop, žehlící prkno.... Pračku a sušičku dáte kam?
Odpovědět
zrusila bych male wc a spajz a misto toho zvetsila pokojicky. Mrknete ke me do alba, mame podobny projekt.
Odpovědět
Jestli je ta horni cast terasa, pak vubec osobně nechapu, proc si tam zasekat prostor mistnostmi, ktere vchod na zahradu nevyuziji. Tzn. Ta koupelna satna atd. Mozna to ma sve opodstatneni kvuli napr. svetlu, ale radeji bych z pokoje vylezla na terasu. Wc na chozeni ze zahrady bych radeji dala do garaze nebo postavila mezi garaz a dum,pokud by to slo. Wc u kuchyne bych nedavala vubec. Ale to je jen muj pohled a ja bych si radeji ty mistnosti preklopila opacne.
Odpovědět
Profilova fotka
Zakresli si este nabytok v obyvacke a v jedalni. Podla toho kde bude stol by som asi posunula to velke okno. Kuchynu viac do U, takze pridat linku a mozno rozsirit okno. Ta miestnost vedla krbu je technicka? Sprchujete sa v sprche alebo vo vani? Ak v sprche, tak kupelnu do sprchou intimnejsie. Alebo po dlzke do tej druhej kupelne aj sprchu aj vanu. Ja by som tiez chcela mat pristup z terasy do kupelne. WC do kupelne nedavat. Sirka satnika aspon 1,9. Policky 45 cm 90 cm prechod a n'a vesanie 55 cm. Detske izby pré mna 12m2. Spalnu chcete mat taku velku? Bude prazdna. Chces este tretie dvere na oddelenie obyvacky? Asi by som dala len jedny hned za obyvackou, alebo za wc. Do zadveria vstavanu skrinu aspon 60 65 cm siroku.
Odpovědět
Profilova fotka
Urcite nie wc, umyvadlo o vanu na mure s izbou. Ked tak ich dat oproti. Ale ja nechcem susedit s tecucou vodou, tak by som prehodila satnik s kupelnou, rozvody by boli pri sebe a mozno by sa dalo z izby prejst do satnika a zo satnika do kupelne.
Odpovědět
Profilova fotka
@luckavra já si myslím,že to nejsou 3 koupelny. Ta průchozí je podle mě technická místnost s wc, když budou venku, nemusejí se zouvat.
Odpovědět
@barca3979 nepíší 3 koupelny, ale 3 wc a 2 koupelny- což v te jedné je kotel, záchod, umyvadlo a sprcha. Takže to pravdepodobne vystihuje pojem koupelna
Odpovědět
Zdravím vás,děkuji za vaše připomínky.To vedle obýváku je taková koupelno-technická místnost s výstupem na terasu,sprcháč,umyvadlo,záchod,pračka,kondenzacní kotel,chtěli jsme krb se zadním přikládáním,ale nakonec tam nebude.To malé wc tam taky nebude,spíš asi uložný prostor ze zadveří
Odpovědět
Článek se načítá
@luke123 mě se to líbí moc. Mám ráda jednoduchost. Zvažila bych prohozeni koupelny a šatny- nebude to o moc dal na WC a šatna vám odizoluje hluk z koupelny do ložnice. WC přístupné že zahrady je paráda. Do koupelny určitě dvojumyvadlo, dveře v dětském bych otočila-otvírání ke skříní, v zádveří taky, aby netrcely do chodby. Dveře v chodbě posunula aby oddelovaly obývák a chodbu... Pokud by šlo trošku pokojíčky zvětšit bylo by to fajn, ale záleží jak velké máte děti. My máme pokojíčky 12m2 a o moc menší si neumím představit.
Odpovědět
Profilova fotka
@luckavra mě to zas vystihuje technickou místnost, protože tam se většinou kotel dává a venkovní wc je bonus, totéž sprcha. Vnímám to jako technickou, už to že je průchozí ven. A navíc píší, že tam bude i pračka, technická jak vyšitá!!
Odpovědět
@luke123 vy ale musíte mít samostatné wc, dle nějaké vyhlášky. Takže jej rušit nemůžete...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?