Náš projekt (zatím bez projektanta) - vaše názory

Zatím jsme si kreslili doma s manželem :-) Prosím o názory, děkuji :-)
Odpovědět

Odpovědět
Máte tam jednu obrovskou chybu. Místnosti, kde budou lidé trávit nejvíce volného času, patří na jih - nejlepší světelné podmínky. Obývák s kuchyní tam sice máte, i když s minimálním prosvětlením kvůli malému oknu. Ale dětské pokoje na východ? To je ta nejhorší možná varianta. Tedy pokud nechcete z dětí vyšlechtit noční tvory, kteří vidí pouze v noci. :)
Odpovědět
Nejsou tam sice rozměry, ale přijde mi hrozně daleko od sedačky k TV, ložnice vypadá malá (je velikostí srovnatelná s koupelnou :-) ). Nedávala bych dřez tak daleko od sporáku - ale jak říkám, bez rozměrů to může zkreslovat. Co se týče světových stran - v kuchyni na západ bude večer velké horko - osobně bych nejradši měla všechny pokoje na východ a na sever, a to jsem zimouřivá :D Ale jak říkám, je to o osobních pocitech.
Odpovědět
@maroussia Zatim je to bez rozmeru :-) jde nam zatim jen o rozlozeni pokoju :-) Nam se to libi takto podle našich pocitu :-) pozemek je prave situovany takto a.moc se nam nechcou davat pokoje do ulice :-)
Odpovědět
@geodetpavel Pozemek je bohuzel situovany takto a jinak bohuzel stejne nelze :(
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych vyměnila koupelnu s pracovnou, aby byly dětské pokojíky v klidové části domu a nebudila je noční (večerní) sprcha, či vana. Můj názor :-) Jinak za mě dobrý projekt.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych ještě vyměnila ložnici s šatnou, ať máte vchod z ložnice blíže koupelně a navíc šatna bude tlumit případné hluky od obýváku a TV...
Odpovědět
@zuzka3112 To nas taky napadlo :-) dekuji
Odpovědět
@zumari Děkuji :-)
Odpovědět
Pripomina mi to moje zaciatky s navrhmi, vsetko bolo super, az kym som si to nezacala kreslit s rozmermi vo vizualizacii...Zistila som,ze vsetko je hrozne malinke. Skuste to nakreslit s rozmermi aby ste mali lepsiu predstavu. Super program na to je www.roomtodo.com Je velmi jednoduchy a mozte sa aj prejst po miestnostiach.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych v této situaci šla bud do patrového domu nebo do výraznějšího L směrem na východ, aby se otevřela jižní strana pro všechny obytné místnosti, pošlu odkaz na jedno fotoalbum tady, šikovný architekt si s tím poradí jedna dvě.
Odpovědět
@tulda27 Do patra jit nemůžeme, na pozemku je podminkou bungalov
Odpovědět
Článek se načítá
já bych možná nevolila záchod vedle kuchyně a obýváku...
Odpovědět
Teď se dívám, že máte hodně podobný projekt, také jsme si jej kreslili sami...pouze pracovnu nemáme, jinak téměř totožné.
Odpovědět
@lindaaa10 Jee a uz stavíte, mate postaveno?:-) nemohla by jsme me vyfotit vas nakres a poslat me ho (abych vedela jak cca velké místnosti)? :-) :-) :-)
Odpovědět
@cechylucy Máme podobný otevřený koncept, taky se mi líbí, když kuchyně přechází do obýváku. Myslím, že by s tím prostorem šlo pracovat líp. Například nejlukrativnější jihozápadní strana mi přijde zabitá, je tam jen jedno malé okno. Zkuste do místností přidat nábytek a človíčky - často jsou přiliš úzké na reálné bydlení.
Odpovědět
@cechylucy během dneška pošlu. Bohužel jsme teprve ve fázi papírování:( Původně jsme měli v plánu na podzim alespoň základy, to nám ale nevyšlo. To papírování mi přijde nekonečné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?