Prosím o připomínky k projektu - třetí pokus

Profilova fotka
Sem napiš svůj příspěvek...
Odpovědět
Profilova fotka
co to tam je za těma dveřma do koupelny? Nedalo by se to posunout dál aby vchod do spíže byl z chodby? Abys měla lepší kuchyni? Zdá se mi tam moc málo pracovního místa v té kuchynce
Odpovědět
Pěkné, rozumné
Odpovědět
Profilova fotka
pěkné, jen za sebe ( pokud budete mít časem vnoučata či více návštev) pokoj nahoře bych ještě rozdělila na dva :)
Odpovědět
Profilova fotka
tu spiz chvalim! my mame z chodby a kdyby nebyly ve zdech rozvody a hotova kuchyn tak bych to nejradeji vyboural a udelal pristup z kuchyne. ted uz je pozde... ten horni pokoj bych asi rozdelil, ale neni to nic, co b se nedalo udelat jednoduse v budoucnu (sadrokartonova pricka). pokud vam ten velky pokoj nahore vyhovuje, tak ok :-) p.s. asi to je i kvuli vstupu, nemusi se delat dalsi chodba
Odpovědět
moc hezký :-) a kde bude klavír?
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyn.g To ne, vchod do spize z kuchyne je prakticky. Pracovni plochu bych resil treba protazenim pracovni desky u baru. Jen bych mozna zvazil, jestli tam nedat posuvne dvere, abych si otevrenim dveri do spize nezabarikadoval pristup k casti pracovni desky.
Odpovědět
Profilova fotka
@janzako na rozdeleni toho dalsiho pokoje neni ani potreba delat dalsi chodbu. Vstupy do pokoj se daji udelat do spice. Jen pokud si tuto variantu chteji do budoucna nechat v zaloze, bylo by dobre posunout to okno naproti, aby nebylo v ceste budouci sdk pricce. ;-(
Odpovědět
je to pěkné, ale na tak velký dům je tam na mě moc málo pracovního místa v kuchyni. Možná bych zrušila ten "barový pult a protáhla pracovní plochu a stejně tak bych zkusila protáhnout i tu pracovní protilehlou plochu na stejnou úroveň. Lednička bude asi v rohu u toho špajzu a kde bude mikrovlnka? A ještě když se na to dívám, úložné prostory na skleničky, talíře?
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, mezi záchodem a koupelnou by (alespoň v projektu pro stavební povolení/ohlášku) měli být dvoje dveře. Dali by se tam dát zašupovací a zasouvat do zdi mezi kuchyní a těmi věcmi u koupelny. A souhlas s tím, žekuchyně je dost omezená. Máte spoustu jiných neobytných místností tak jestli to v té maličké u koupelny je pračka/kotel/boiler apod šoupla bych to do technické místnosti u vstupu. Byla by jak větší kuchuňská plocha (i horní, ta bude přeci jen chybět) tak v té spíži. A tu obytnou část máme podobně :). I zadní přikládání. Jo a ještě ten prostor pod schody budete využívat z té šatny u dolní ložnice že?
Odpovědět
já se ještě přidám, možná dole bych zvážila úplně samostatný záchod a v místnosti vedle ložnice v přízemí - chápu jako velkorysou šatnu (což závidím) - bych asi přidala okno.
Odpovědět
Profilova fotka
Jé okna - teď jsem na ně koukla samostatně :). Určitě chybí u schodiště. U té šatny bych to zvážila, ale spíš to bude komplikovat umístění skříní. To je individuální jak ten potřebujete využívat. A v té horní veliké ložnici máte jedno okno přesně uprostřed stěny proti dveřím - až to budete případně jednou chtít dispozičně rozdělit na 2 místnosti nepůjde to - to zvažte. A okno v obývací části pokoje u technické mi přijde malé a chybí mi ještě jedno za pohovkou na druhé stěně. Ostatní osvětlení je dost daleko, vznikne Vám tam tmavý kout.
Odpovědět
Profilova fotka
@eficenka Jsme tři, pokoj nahoře bude dcery a určitě nebudeme dělit. Až budou vnoučata od druhé dcery která už s námi nebydlí, tak pořád máme dvě ložnice. Jedna nahoře a druhá dole. Tak snad to stačí. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kristyn.g Máš pravdu, kuchyně je malá, bude trochu jinak, spíž z kuchyně určitě zůstane,vchod z chodby mi přijde nelogický.
Odpovědět
Profilova fotka
@damada Klavír bude u Lindy v pokoji, někam ho tam narvem. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@martinam76 Máš pravdu, na mě je v kuchyni taky málo pracovního místa. Bude lehce jinak. Jinak... mám za to , že náš domek bude malej. :-) Je to 9x13, vršek podkroví.
Odpovědět
@hindin mě to malé nepřijde. Ještě jsem se koukala na zádveří, jestli by nebylo lepší dveře do technické dát z té chodby u obýváku, aby bylo v zádveří místo na věšáky, posezení a případně i vestavnou skříň.
Odpovědět
Profilova fotka
@tulda27 V nice u spodní koupelny měla být pračka a sušička. Nakonec bude v tech. místnosti. Kuchyně mi takto taky nevyhovuje, jěště se bude s dispozicí trochu hýbat. A schody nejspíš prohodíme se zádveřím. Tudíž bude pod nimi vchod do tech. mistosti +psi.Okno v šatně nebude, šatna bude menší, zato se zvětší lehce zádveří. Okno nad schody bude. Okno v obýváku bude asi do el. Vršek uzké horizontální +dlouhé zakončené takovým tím sezením v okně. Okno nad sedačkou naproti TV fakt nee. No a vršek máš pravdu, my to sice rozdelovat nemáme v plánu, naopak se zvetší ještě ta druhá malá ložnice, ale to okno, taky jestě nevím.... Za připomínky moc děkuju! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martinam76 Přesně, budeme zádveří prohazovat se schody, zádveří bude sousedit ze šatnou u ložnice. Zádveří se zvětší, šatna zmenší a bude to celé průchozí. Jo a k jěště k předchozímu dotazu.. mikrovlnka nebude, nepoužívám jí. :-) moc a moc děkuji za poznámky,pomáhá mi to třídit myšlenky. :-), někdy jsem už s toho jelen.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
@janzako @jakuda @eficenka @inkajanakova @kristyn.g Všem za připomínky moc děkuji. :-)
Odpovědět
@hindin :-D projekt, to je živý organismus, to znám. Já bych to měnila pořád :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@hindin Zdravím, ten vstup do technické pod schody nám v jedné verzi také architektka kreslila - ale nakonec jsme to vyhodnotili jako slepou cestu a dali schodiště do štítu (u nás navíc sever) bude to nepohodné, půjdeš jakoby za roh a ještě ve sníženém prostoru. Ale záleží jak tam často půjdete. My tam máme zadní přikládání do krbu a manžel zimní dílničku budeme tam pořád ;). Z té chodby dveře nejdou? Nebo přímo z venku? Ještě to zvažte. A ty druhé dveře mezi kuchyní a WC vážně být musí (min. na kolaudaci).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?