Prosím o váš názor - patrový RD pro čtyřčlennou rodinu

Dobrý den, vidím, že si zde hodně radíte ohledně dispozic. Proto bych taky chtěla požádat o názor na náš projekt. Předem děkuji.
Odpovědět
@sibik celkem mi tam chybi okna :-) . Ale jinak se mi to libi. Par drobnosti bych upravila....ale je to hodne o individualnim stylu, veku, poctu osob....treba v horni koupelne srovnala vanu se sprchacem a udelala vetsi walk in. Dala 2 umyvadla. Srovnala niku mezi pokoji, aby byla v tom levem vetsi skrin. Vyuzila prostor mezi schody a koupelnou.
Odpovědět
@bamak díky za reakci, pár detailů máme v úmyslu ještě upravit - v přízemí přehodit wc a walk-in sprcháč - zde se to přímo nabízí. Nahoře již sprcháč nechceme, pouze vanu se zástěnou a místo sprcháče dvojumyvadlo. Niky se taky udělají napůl aby byly vestavby stejně velké. Prostor mezi schody a koupelnou plánujeme využít jako mini tělocvičnu :) Ještě chceme posunout krb aby byl zezadu přístupný z chodby a ne z pracovny a tím nepatrně nahoře zvětšit šatnu v ložnici. Už se tím zabýváme dlouho takže jsem ráda, že se na to podívá někdo úplně nezaujatý ;-)
Odpovědět
@sibik tak jsme se celkem shodli :-).
Odpovědět
Profilova fotka
zvážila bych i úpravy v té hlavní části. chtěla bych přístup do komory - špajzky z kuchyně a ne za rohem. to je hodně nepraktické
Odpovědět
@sibik je to fakt narychlo ale asi takto. schody vľavo, k izbe kúpelňa, wc s oknom, komora s oknom - vchod z kuchyne, dá sa urobiť v rámci kuch. linky. Vo wc môže byť technická časť, alebo v kúpelni za vstavanou skriňou. Asi by som pri tomto dome rozdelil TČ, ktoré by bolo na WC a práčku a sušičku dal do kúpelne - príde mi to praktickejšie.
Odpovědět
Profilova fotka
Máte tam jen jedno okno v kuchyni, doufám, že to není finální verze :D V obýváku a jídelně se přímo nabízí krásné velké francouzské okna. Já bych zase možná krb dala úplně do rohu a místo pracovny dala technickou místnost. Můžete tam do krbu přikládat z technické a nezašpiníte si obývák. Samozřejmě ji změnšit, 10,5 m2 je přece jen dost. Vstup prohodit se schodama a nějaký ten sklad dát pod tu technickou místnost. Vstup do spíže můžete taky promyslet, ale tím vstupem z kuchyně si kuchyn dost změnšíte. Už tak tam máte pracovní plochu tak akorát. Horní patro se mi líbí. Pouze pokud byste posunuly schody více doleva, místo prostoru na tělocvičnu jste mohli udělat šatnu k ložnici a neukrajovat tak z prostoru pokoje
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?