Prosím pomoc s projektem

Ahoj všichni. Máme navrženy projekt a čeká nás schůzka, kde si máme ještě vyjasnit, co se nám líbí a nelíbí. Koupelny jsou na severu. Trápí mě společný prostor kuchyně + jídelny + obýváku. Líbila se mi moc představa kuchyně s ostrůvkem, a aby se dalo vide z kuchyně i z jídelního stolu na gauč a TV. Tato varianta se mj jeví i neprakticka kvůli té kuchyni, co nemá vrchní skříňky, navíc neuvidím ani na TV a budu odstrcena. Za ložnici je pracovna / šatna a rozhodli jsme se, že prostor zmenšíme a necháme jen šatnu. Nebo se ale musí vlézt místnost na zadní prikladani do krbu. Je možné, aby se do prostoru, který má rozměry na délku 9,5 m vlezla linka, ostrov, kuchyňský a gauč? Bude to hodně napresovane, co? Moc děkuji všem za věcné připomínky!! :) P.S. Na fotce je tehdejší pracovní verze. Koupelny zvětšovat nechci, ale jde mi dispozičně o toto rozmístění kuchyně.
Odpovědět
*a aby se dalo vidět *se mi jeví jako nepraktická *někam se ale musí vlézt Omlouvám se za překlepy.
Odpovědět
@silvii24 vleze se to v pohode, mozna misto ostruvku bych udelal kuchyn do U. Mame to tak na 8.5 metrech a da se to - nize rychly nakres. Foto mam v profilu. Kdychom jeste meli sedacku opacneho tvaru (mame proste opacne L, co jsme meli v byte), tak je to uplne v pohode. Vy mate navic 1 metr sirky
Odpovědět
@silvii24 máme to takhle s ostrůvkem na 10m a je to v pohodě :) Jinak 2 plnohodnotné koupelny - super! :) na druhou stranu v tom upraveném návrhu to vypadá, že budou možná až zbytečně obrovské. Spíš bych toho prostoru využila na zvětšení TM :) nebo úplně ideálně trochu posunout TM, aby se dalo zvětšit zádveří, které je takhle poměrně malé. Pracovnu bych osobně nerušila, je velmi dobře umístěná i s ohledem na obývák, na druhou stranu bych zvážila jestli k ní nedat vstup spíš mimo ložnici. A osobně bych se spíš snažila se zbavit těch chodeb, je to zbytečně mrtvý prostor, ale chápu že to není u bungalovu tak jednoduché. Jinak se mi to líbí :))
Odpovědět
@ookami_hime Já jsem tam psala, že to je původní pracovní verze, neměla jsem teď přístup k pc, tak jsem použila fotku, kde je naznačeno, jak myslím tu kuchyni :) nechcete se podělit, jak to máte? :) opravdu to není naplácnuté? :) Vím, že jsou ty chodby nešťastné... Já se bojím že ta pracovna bude jako v noře, v místnosti plně skříní, proto jsem říkala, jestli není lepší se toho vzdát... A děkuji moc za názor :)
Odpovědět
@silvii24 hodím ti zprávu :)
Odpovědět
Tak 9,5 metru na kuchyň s ostrůvkem, stůl a gauš by mělo asi opravdu stačit :) 6 m dlouhá kuchyň by ale nemusela vypadat tak dobře, tak kdyby se změnšila třeba na ty 4 m a udělala se do L, vypadalo by to asi lépe, co myslíte?? Ale jak ten prostor zmenšit.. Co tou šatnou? Mohla by se šoupnout mezi ty dvě koupelny, kuchyň by se tak zmenšila. Za ložnicí by mohla být ta pracovna, která by teda byla ukousnutá místnůstkou na krb.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?