Prosíme o názor na projekt bungalovu

Začínáme plánovat stavbu menšího přízemního domku cca 9x14m. Budu ráda za každou radu, tip či Vaši připomínku :-) Jedná se o krajový řadový dům, takže okna jsou možná pouze ze 3 stran. Orientace obytné místnosti je na jih, ložnice a pracovna na sever. Hlavními požadavky jsou: - maximum úložného místa na minimální ploše - propojená chodba s obytným prostorem - pracovna má sloužit jako kancelář = občasné návštěvy cizích lidí - zeď mezi dětskými pokoji (světle šedá) bude montována až dodatečně za cca 10 let a do té doby to bude jeden velký pokoj pro 2 děti - se stěnou ložnice bude časem sousedit garáž, která bude začínat těsně za hranicí okna do dětského pokoje
Odpovědět

Odpovědět
@edcbubu takové malinké... ( mě to nevadí) Nejde na patro? Jinak chudák ten co.bude v koupelně na WC :D
Odpovědět
@janess musí se zamykat.. :-D
Odpovědět
@plaintruth ono jak se to vychyta, tak to bude ok. Stačí dveře otočit. Protože jednou zapomene zamknout a má kliku...
Odpovědět
@janess kliku.......v oku....nebo chlap možná i někde jinde :-D A teď k nákresu. Zvětšila bych dětské pokoje, po rozdělení budou hooodně malinké i náctiletý ocení více prostoru. Ložnice je naopak moc velká, ale to vychází z dispozice. Do kuchyně bych si dala okno, navíc východní slunce bude ráno fajn na probuzení :-). V koupelně mi chybí sprcha....ale celkově se mi to líbí, máte dost omezení, ale vymysleli jste to pěkně.
Odpovědět
ahoj, projekt se mi moc líbí, opravdu pěkné využití prostoru, pokoje jsou podle mě dostačující, ono soukromí budou všichni mít a na co velké pokoje na kupu krámů. Osobně bych dveře na wc a do koupelny dala otvíravé ven - z praktického hlediska i bezpečnostního. Ono vejít na 1x1 m2 záchod a stát pomalu nad mísou aby za sebou člověk zavřel, nebo jak už tu zaznělo, mít "zapíchlou kliku v oku" na wc v koupelně není moc praktické. A navíc, kdyby bylo někomu třeba špatně (chřipka, kocovina, cokoli) a na wc se třeba zamotala hlava, nebo by omdlel, upadl... nedostanete se tam. Jediné, co bych zvážila je francouzské okno v obýváku - předpokládám, že naproti sedačce budete mít tv - nic neuvidíte, protože se budete koukat proti oknu, nebo budete mít pořád zataženo. Takže pokud to jde, udělala bych okno buď na boku nebo sedačku otočila. Zvážila bych ještě, jestli samostatné wc trochu nezvětšit na úkor technické místnosti a nedat tam sprchový kout a udělat tak druhou sice malinkou ale plnohodnotnou koupelnu.
Odpovědět
Profilova fotka
Budete mít pochozí půdu? Pokud ano, zmenšila bych ložnici, zvětšila dětské pokoje. A část věcí přesunula na půdu. Dveře na WC a do koupelny bych udělal buď otvírané ven anebo do pouzdra.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?