Prosíme o připomínky k náčrtu - bungalov

Ahojky lidičky,moc Vás prosíme o připomínky k našemu náčrtu. Dvě varianty.
Odpovědět
Mně se to líbí, jen je celkem malé zádveří a nelíbí se mi zkosená spíž. Já bych chtěla více soukromí, dalo by se vyměnit pokoje s obýváko kuchyní, ale to by zase bylo víc chodby.. Líbí se mi velká kuchyň s obývákem... doporučuji rozkreslit reálně i nábytek.. třeba kde v té ložnici bude postel..
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se to taky celkem líbí, jednoduchý účelný domeček. Jenom jak už tady kamilape psala, zádveří je malinké a pokud tam dáte nějakou vestavěnou skříň, pak se tam budete už hůř vyhýbat. Osobně bych osamostatnila WC, když máte jedno, ale já jsem na to ujetá. :-) Velký společenský prostor je super, jenom mi přijde škoda, že i když je tak velký, tak samotná kuchyňská linka tak velká není kvůli umístění spíži, bude tam málo pracovního místa. Takový ten předěl mezi kuchyní a obývákem je pultík? Kvůli té spíži vzniká strašně místa mezi pultem a protější stranou - zabírá to strašně moc a přitom to bude nevyužité. Zakreslila bych si tam i stůl a zařízení v obýváku, protože i když je prostor velký, myslím, že nakonec kvůli tomu nevyužitému místu v kuchyni bude méně místa v obývací části, až tam dáte stůl. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s holkama, v zádveří udělat výklenek na vestavnou skříň směrem do pokoje, je dost velký a spíž taky vyřešit jinak. Buď bych jí zrušila úplně nebo dala obdelníkový tvar hned zezačátku a potom dát kuchyń do tvaru U. Jinak je fajn, že budou rozvody vody u sebe a celkově bude domeček hezký :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@babetka666 Par obecnych postrehu: - druhou variantu nedoporucuju. mit pokoje a loznici na jihozapad je hloupe kvuli tomu, ze vam tam v lete bude svitit slunicko, takze bude horko. ze stejneho duvodu bych zvazil prehozeni pokoje a loznice v prvni variante. Zatimco v loznici okno na severo vychod nevadi, v pokoji bude cely den chybet slunicko. - postradam ulozne prostory... - zadveri pomerne male... - kuchynska linka velmi neprakticky rozdelena. budete mit pomerne daleko mezi plochama. vypada to ze dominanta v kuchyni budou dvere do spize. - jak zde bylo uvedeno radeji bych dal samostatny zachod. dale nezname vasi situaci - mate deti, jak stare, ci teprve planujete, chcete 1, 2, 3, planujete navstevy... jak travite volny cas a vecery v lete, v zime.... jestli mate moznost a znate nejakeho sikovneho architekta, zajdete si za nim a popovidejte si s nim, mel by vam dokazat poradit co bude nejlepsi pro vas....
Odpovědět
Děkuji Vám všem za připomínky a rady .Tak výklenek v zádveří hotov. Vypadá to dobře a ohledně toho wc budeme přemýšlet .V pondělí jdeme s manželem konečně za architektem :-D tak s ním probereme tu kuchyni ,nevíme si s ní rady :-( .No a v baráčku budu bydlet jen já s manželem ,pardon a fenka Agáta .Je nám přes čtyřicet a děti nemáme .
Odpovědět
mně se moc líbí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@babetka666 náčrt hezký, ale nemůžu si pomoct, něco mi nesedí na tom umístění šatny...ta stěna proti dveřím..já nevím no. Jinak souhlasím s nutností samostatného wc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?