Prosíme o připomínky k projektu

Prosíme o připomínky........
Odpovědět
Profilova fotka
já bych asi dala jeden sprcháč a jednu vanu do koupelen
Odpovědět
mi osobně by vadilo, že jsou WC součástí koupelen, ale každý na to má jiný pohled, takže to je na zvážení.... Co radím změnit je posunout dveře u koupelny za garáží blíže k obytnému prostoru, návštěva nemusí při cestě na WC vidět až do ložnice a pokojíků; dále dveře ložnice posunout blíže k dětským pokojům, když k nim musíš v noci běhat, tak každý ušetřený krok uvítáš; a taky bych asi zeď mezi kuchyní a vstupní chodbou protáhla, aby byla zároveň s garáží, chodba široká 2m je zbytečně moc, naopak větší zádveří a kuch. linka se hodí
Odpovědět
uspořádání asi vychází z vašich vnitřních potřeb,... já si nejsem jistý potřebou tolika vestavěných skříní na chodbách - navíc díky nim vznikají úskoky na zdech v ostatních místnostech (koupelna,pokoj,ložnice,garáž - mě by ty výklenky zněklidňovali) chybí mi samostatné wc, třeba s bidetem, pro hosty.. v koupelně dětí se mi zdá úzký průchod mezi sprcháčem a umavydlem k wc míse a sedačka od televize vzdálená 5m ...mi přijde, že je daleko :)
Odpovědět
s protažením zdi mezi kuch.linkou a zádveřím bych za stávající situace zásadně nesouhlasil. nástup do takovéhoto obytného prostoru si zaslouží větši prostor ;-) *pocit*. potom ta užší chodba může naznačovat, že jsem v soukromé zóně domu *zase pocit*
Odpovědět
Je nejaky zasadni duvod pro ten vyklenek u jidelny? Nezda se mi esteticky a bude to zbytecne energeticky narocnejsi, zbytecny dalsi roh baraku. Zarovnala bych to do roviny. Skrini se mi taky zda moc, ale jeden z mala planu, kde to neni hra "Hledej ulozny prostor." :-) Ale hodila by se nejaka komora na sezonni veci, na sportovni potreby, prip. u kuchyne na potraviny a mene pouzivane kuchynske potreby.
Odpovědět
Tak řekl bych, že ten výklenek pro jídelní stůl je ve stávajícím "řešení" nezbytný. Jeho zrušením by se jídelní stůl dostal do polohy průchodu z chodby do obýváku.
Odpovědět
ahoj všem, díky moc za příspěvky, určitě všechno zvážíme. Asi určitě posuneme ty dveře u koupelny blíž k obytnému prostoru. S tou vanou to ještě promyslíme, ale hodně vycházíme z toho, jak ted bydlíme a jak nam to vyhovuje. Nyní máme vanu a je bohužel jen pro zlost, všichni preferujeme sprchu. WC v koupelně nám nevadí, jsme na to zvyklí. Co se týká skříní v chodbě, tak jsou tam i nízké komody, nejenom vysoke skříně. Úložného prostoru není nikdy dost :-)
Odpovědět
tak wc ve vlastní koupelně nevadí nikomu, i já ho tam uvítám. jen klientům obvykle doporučuji jedno samostatné wc, na které chodí i hosté, pokud je na to prostor (u novostavby RD by mohl být). Celý vtip je o tom, že se ti návštěva nebude toulat ve tvé "intimní" zóně, či jak to popsat.. a úložného prostoru není nikdy dost, to je pravda. Jen jde řešit efektivněji než skříněma a komodama na chodbě :-) ale s tím vám snad pomůže váš projektant,.. a taky bacha na okno v dětské koupelně, ke kterému máte přiražený sprcháč :))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?