Půdoris RD 5 KK + garáž

Profilova fotka
Zdravím všechny, chtěl bych vás poprosit o vaše případné připomínky k našemu návrhu domu/půdorysu. Plánujeme bungalov 5kk s garáží. Je to 2. pracovní verze. Kombinace sedlové a ploché střechy. Předem děkuji za vaše postřehy a náměty.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja tam bydlet nebudu, ale napíšu, co by mi vadilo... ale neberte to tak, že je to špatně 😉 my měli totiž docela jiné požadavky. Nechtěla bych garáž takhle součástí domu, takhle zateplenou. Chtěla bych větší zádveří Nechtěla bych tolik prostoru mezi sedačkou a TV, raději gauč blíž a využít prostor za sedačkou. Nechtěla bych šatnu takhle daleko za ložnicí. A v tomto uspořádání, kde lze zařídit jen jedna strana je to plýtvání místem. Šatna má význam, pokud využije místnost celou dokola. Tohle je v podstatě jen skříň za příčkou. Nechtěla bych detske loznice na terasu. A ložnice na západ.. Co je kulatá místnost? Jako prvek zajímavý, hezký, ale myslet na to, že se taková místnost špatně zařizuje a vy nemáte tak velkolepé prostory, abyste mohli plýtvat místem. Jestli je to nějaký relax doupě, tak ok. Pokud je vše ale jak jste si přáli, pak je vše v pořádku, jen tu garáž bych si rozmyslela, to zateplení.
Odpovědět
to už tu bylo, koukám vzal jste si nějaké připomínky k srdci, ale pak to zase trochu zmršil... za mě stále se mi nelíbí chodit do OP přes KK (ale to je můj problém který mám vždy), špajz bez okna (přesuňte jedno z garáž, kde jsou 3 zbytečné) OP moc široký a tím neútulný, ale to se dá vyřešit třeba knihovnou do L a odsunutou sedačkou víc do doprostřed, tu stranu s krbem a TV by vysunula ven aby nebyl roh v uličce do OP mezi KK+OP a chodbu dveře, nejlépe s bočním světlíkem, i otevřené to opticky zkrátí jedna koupelna je podle mě málo, ideální by byl sprcháč v druhé koupelně, pokud jen jedna, tak bych ji nějak přeskupila (nesnáším vany za dveřmi, to je jak v paneláku) WC je zbytečně velký (nechápu jak to někdo takto namaluje...)
Odpovědět
@michal_nemec - obyvaci prostor s kuchyni se mi libi, jen bych se zamyslela nad umistenim drezu, mne by to takto nevyhovovalo - vedle televize je krb? vyuzijete ho? u rodicu krb mame a vyuzili jsme ho max 3x do roka, od te doby, co je tepelne cerpadlo a zateplil se barak, nevyuziva se vubec...asi bychom v te mistnosti padli vedrem🙂 - samostany zachod bych dala blize ke vchodu a co se tyce koupelen,tak bych radsi dala 2 mensi nez 1 velkou. - co bude v te zaoblene mistnosti?🙂 -super technicka/pradelna-doporucuju udelat diru/shoz ve stene z koupelny na spinave pradlo - co se tyce garaze- to je na vas🙂 kazdy ma jine priority, my jsme treba takto nechteli, ale chapu,ze to ma i sve vyhody - pokud zijete aktivnim spolecenskym zivotem,tak detske pokoje bych smerem k terase nedelala, muze to by pro ne rusive... Preju,at se hezky bydli 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?