Pudorys Bungalov 4+kk s garáží

Dobrý den, přikládám hrubý půdorys našeho bungalovu. Jsem úplný laik, proto uvítám vaše názory týkající se změn nebo úprav. Děkuji.
Odpovědět
Moc nechápu ten pokoj 2. To je prostor, který bude na ... nic. Dlouhá chodba do něj a pak úzká nudle, kde se pořádně nic nerozmístí. Mezi obývák a ložnici doporučuji dát ještě jedny dveře kvůli hluku, který se chodbou potáhne k pokojům.
Odpovědět
Nedoporučuji dávat wc na zeď s ložnicí/dětským pokojem.
Odpovědět
Profilova fotka
Zádveří je mini, pokoj 2 je parodie na obytnou místnost, do obýváku/kuchyně se jde přes celý dům včetně klidové části. Na netu i zde naleznete x mnohem lepších půdorysů 4kk s garáží.
Odpovědět
Budu slušný - zajděte si k architektem spolu s projektantem studii dělají za 25.000kč a opravdu si Vás vyslechne a spolu s pozemkem navrhne rozumné řešení ...
Odpovědět
Profilova fotka
Zbytočne komplikovaný tvar. Energeticky aj technicky náročný. Strecha detto. Usporiadanie izieb, dlhé chodby, nevyužitý priestor. Ako prvotný nástrel OK, teraz už iba zájsť za projektantom.
Odpovědět
@zdendist Koukněte na dispozici přiloženého linku: https://www.novinky.cz/clanek/bydleni... Je to hodně podobné jak chcete vy.
Odpovědět
Přikládám půdorys, aby to někdo nebral jako reklamu...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?